Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891789    








Honlapkeszites

Kiváló vállalkozás a BWT

Kiváló vállalkozás díjat kapott a BWT Hungária Kft., Európa vezetõ víztechnológiai csoportjának magyarországi képviselõje. A kitüntetéssel a nagykanizsai telephelyet jutalmazta a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara. Az elismerést Petró Gyula, cég ügyvezetõ igazgatója vette át. A BWT nagykanizsai telephelyén összeszerelõ mûhely mûködi, az ipari partnerek számára készítenek vízkezelõ berendezéseket.


A BWT Hungária Kft. Nagykanizsán, a „haza vízkezelés bölcsõjében” mûködõ telephelye kapott Kiváló Vállalkozás díjat, amelyet a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyûlésén vett át Petró Gyula ügyvezetõ igazgató.

A cég 2008-ban egyesült az eredetileg nagykanizsai telephelyû CWG Hungary Kft - vel, amely családi vállalkozásból nõtte ki magát. A telephelyen többek között gyógyszeripari berendezésekhez gyártanak vízkezelõ berendezéseket, a BWT Pharmával együttmûködve, de saját testvércégeik számára is exportálnak. Így a hazai területen gyártott berendezések német, osztrák, svájci, távol keleti és dél amerikai piacon is megjelennek. Ahogyan a cég számára minden területen, így ezen a telephelyen és ezeknél a feladatoknál is kiemelten fontos a magas minõség, a fokozott higiénia. A BWT Hungária célja, hogy a lehetõ magasabb szintû biztonságot, higiéniát és egészséget nyújtsák a víz mindennapos használata során, innovatív, gazdaságos és környezetbarát vízkezelési technológiáink segítségével, a háztartásokban használható vízszûrõkön át, az ipari létesítményekbe beépített vízkezelõ berendezésekig.

Petró Gyula elmondta, neki személy szerint, de a teljes cég számára is fontos elismerés a díj, ami magyar szakemberi tudás, tapasztalat és cégcsoportra jellemzõ innováció sikeres ötvözésének eredménye.

Kanizsa



2016-05-15 06:37:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül