Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893119    








Honlapkeszites

GE: Altatás és adagolás

Egy hete szeptember közepi következõ tárgyalást ígérõ, amúgy elég szûkszavú közleményt adtak ki az izzós szakszervezetek. Megkezdõdtek ugyanis a megbeszélések az amerikai vezetéssel, mely az átszervezést elõkészítõ komoly mûhelymunkát is beismerte.

Tegnap már szakszervezeti forrásból arról értesültünk, tudatosítani kell a dolgozókkal, a gyár mindenképp bezár, a szakszervezet a legjobb (vagy legkevésbé rossz) megoldásért dolgozik. Alább az említett közleményt adjuk közre:
„2009. augusztus 25-én a GE Consumer & Industrial globális vezetésének képviselõi a GE Hungary Zrt. szakszervezeteinek képviselõi, valamint a GE Hungary Zrt. Központi Üzemi Tanácsa elnöke a szakszervezetek igényének megfelelõen tárgya-lásokat kezdtek a magyarországi fényforrásgyártás jövõjérõl. A szakszervezetek megismételték azon álláspontjukat, hogy alapvetõ céljuknak tekintik a magyarországi fényforrásipar megõrzését és a magyarországi munkahe-lyek minél nagyobb számban történõ megtartását. A vezetés kifejtette a globális fényforrásipar átvilágításának, illetve átszervezésének szükségszerûségét, valamint azt, hogy ezzel kapcsolatban komoly mûhelymunkák folynak. A vezetés és a szakszervezetek képviselõi megállapodtak abban, hogy a lehetõ legtöbb információt megoszszák egymással, de az üzletmenettel kapcsolatos adatokat a tárgyalások folyamán bizalmasan kezelik. A vezetés képviselõi biztosították a szakszervezeteket, és a Központi Üzemi Taná-csot, hogy továbbra is tiszteletben tartják a Munka Törvénykönyvének tájékoztatásra vonatkozó rendelkezéseit.




2009-09-03 09:23:09


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül