Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892168    








Honlapkeszites

Bõvült a Kanizsa Rehab

Az egykori Szociális Foglalkoztató, azaz a Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. 2015. november 1-je óta mûködik a Petõfi úti telephelyen. Az összesen 110 megváltozott munkaképességû dolgozó közül a habilitációs részlegen vannak a legtöbben, 78-an.


Mint azt Lérántné Mátés Valéria ügyvezetõ elmondta: az õ munkával való ellátásuk a leginkább problémás, hiszen a legtöbben szakképzetlenek, vagy egészségi állapotuk miatt nem alkalmasak egyes feladatokra. Az intézmény bérmunkákat vállal, hogy az õ foglalkoztatásukat is biztosítsa.

Lérántné Mátés Valéria a Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. ügyvezetõje kiemelte: „Jelen pillanatban ennek a részlegnek a létszáma a duplájára növekedett, és ott tartunk, hogy a teljes létszámot el tudjuk látni munkával, sõt most már tudunk válogatni is a megkeresések között. A döntésnél, hogy melyik munkát vállaljuk el, két szempontot veszünk figyelembe. Egyrészt, hogy a rendelkezésre álló munkavállalói állomány milyen képességekkel, milyen tudással rendelkezik, ahhoz igazítjuk az elvállalt munkát. A másik szempont pedig a gazdaságosság, hiszen nagyon fontos, hogy a mûködés stabilitását biztosítani tudjuk, folyamatosan.”

Kanizsa TV - Kanizsa



2016-07-22 08:53:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül