Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891386    








Honlapkeszites

Új ATM-ekkel támad az Erste, Kanizsa sem kivétel

A bank az év végéig országszerte 50 olyan automatát állít, amelyek készpénzbefizetésre is alkalmasak. A lépést az ügyféligényekkel indokolták.


„Azt tapasztaljuk, hogy ügyfeleink az egyszerûbb banki ügyeket szeretik önmaguk intézni. Ezt az igényt figyelembe véve fejlesztjük folyamatosan digitális portfóliónkat és már meglévõ platformjainkat, és ezért döntöttünk úgy, hogy még könnyebben elérhetõvé tesszük a folyószámlára befizetést. Ezzel reagálunk a változó ügyféligényekre, továbbá fiókjainkat is tehermentesítjük” – mondta Szabó István, a bank kártya üzleti osztályért felelõs vezetõje.

A szolgáltatás lényege, hogy az ügyfelek a hét minden napján, a nap 24 órájában könnyen és gyorsan helyezhessenek el készpénzt bankszámlájukon. A befizetéshez nem szükséges semmilyen nyomtatványt kitölteni, az összeg pedig azonnal rendelkezésre áll a folyószámlán. A megoldás költség- és idõ- hatékonyabbá teszi a készpénzkezelést.

Az új ATM-ek novemberig az alábbi városokban tûnnek majd föl: Budapest, Kaposvár, Siófok, Eger, Keszthely, Nagykanizsa, Dunaújváros, Érd, Kiskunhalas, Budaörs, Békéscsaba, Pápa, Baja, Szolnok, Mátészalka, Kõszeg, Salgótarján, Kecskemét, Szentes, Miskolc, Zalaegerszeg, Tatabánya, Gödöllõ, Székesfehérvár, Gyõr, Szombathely, Dunaharaszti, Dunakeszi, Mosonmagyaróvár, Gyula, Szekszárd.

Az ügyintézés gördülékenyebbé tétele mellett a bank célja, hogy az egyik legjelentõsebb innovátorként piacvezetõ szerepet érjen el a digitális banki szolgáltatások terén.

hvg.hu - Kanizsa



2016-08-27 09:00:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül