Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893073    








Honlapkeszites

Új szolgáltatást biztosít az E.ON – már néhány kattintással bejelenthetõek a közvilágítási hibák Nagykanizsán

Nagykanizsán ma mutatták be az E.ON Közvilágítási hibabejelentõ applikációt, mellyel a lakosok egyszerûen be tudják jelenteni a közvilágítással kapcsolatos panaszaikat, ezzel lehetõvé válik a hibák még gyorsabb javítása, ami a lakosság biztonságérzetét és kényelmét támogatja.


Az E.ON kiemelt hangsúlyt fektet közvilágítási hálózatának karbantartására, valamint a fellépõ közvilágítási hibák minél elõbbi javítására. Ezért fejlesztett ki a társaság egy új, mobil eszközön használható alkalmazást, amellyel az emberek bejelenthetik a közvilágításban tapasztalt bármilyen problémát. Legyen szó kiégett izzóról, sérült lámpatestrõl, vagy bármilyen megrongált és emiatt veszélyessé váló eszközrõl, az alkalmazáson keresztüli hibajelzés révén az E.ON szakemberei még rövidebb idõn belül tudomást szereznek a problémáról, így gyorsabban elkezdhetik a hiba elhárítását, javítását.

Az Közvilágítási hibabejelentõ applikáció használata rendkívül egyszerû és gyors, hiszen az alkalmazás érzékeli, hol van bejelentõ, honnan küldi a hibabejelentést, így csak a hiba jellegét kell pontosítani néhány kattintással. Ha szükséges, közvetlenül az alkalmazásból is készíthetõ helyszíni kép, így a GPS koordináták mellett ezzel tehetõ még inkább egyértelmûvé a probléma jellege.

„Az E.ON ellátási területén elsõként Nagykanizsán használható a Közvilágítási hibabejelentõ applikáció, és bízunk abban, hogy szívesen fogadják a város lakói, és minél többen fogják letölteni, illetve alkalmazni. Amellett, hogy ezzel segítik a munkánkat, a bejelentõ is kap visszajelzést a javításról, így könnyû meggyõzõdni róla, hogy van értelme az alkalmazást használni.” – mondta el Várfalvi Ferenc, az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. Nagykanizsai Üzem vezetõje.

Az alkalmazás már ingyenesen letölthetõ iPhone, Windows és Android készülékekre az AppleStore-ból, a Windows10-bõl és a Play Áruházból.

Az E.ON ez év során további 69 településen teszi lehetõvé  az applikáció alkalmazását.

Kanizsa



2016-09-08 12:15:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül