Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895000    








Honlapkeszites

Vért is adtak az erdészek és az erdészeti dolgozók az Erdõk hetén

Ez újdonság, ugyanis a csaknem két évtizedes programsorozat eddig a civileket szólította meg. Az Erdõk hete célja a hazánk területének egyötödét borító erdõállomány páratlan gazdagságát megismertetni a legszélesebb nyilvánossággal.


Országszerte véradásra buzdították az erdõgazdaságok dolgozóit az Erdõk hetén, a kanizsai eseményre a Zalaerdõ Zrt. munkatársai folyamatosan érkeztek segíteni. „Ez a második alkalom, az elsõ már régebben volt, és úgy gondoltam, hátha ezzel néhány emberéletet megmenthetek" - mondta el Pacsai Endre.

Az alkalmazottak között rendszeres véradók is vannak. „Most már sokadik alkalommal adok vért, mint önkéntes véradó. Legelõször a Mozgásközpontban adtam vért itt Nagykanizsán, mert sportoktatóként is dolgozom esténként, szívesen jöttem ide is vért adni" - fogalmazott Pavelka Andrea. Az Erdõk hetén az erdészetek rendszerint a civileket szólítják meg, ám a véradó akció keretében a saját munkatársaikat mozgósították. „Nekik is új ez, hiszen nem volt még rá példa. A kezdeményezés minden erdõgazdaságnál megvan, tehát ez egy közös program, nem csak a Zalaerdõnél van erre lehetõség. A kollégák viszonylag jól fogadták, a rendszeres véradók szerintem mindannyian itt vannak" - vélekedett Steyer Edina, a Zalaerdõ Zrt. PR ügyintézõje.

A Zalaerdõ Zrt. véradásán összesen 29-en vettek részt.

Kanizsa TV - Kanizsa



2016-10-08 04:46:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül