Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892588    








Honlapkeszites

Digitális és energiatudatos - Fókuszban a kkv-k pályázati lehetõségei

Az érintett vállalkozásokat várta fórumra a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara. Az IMRO-DDKK szervezésének köszönhetõen a legújabb támogatási lehetõségeket ismerhették meg az érdeklõdõk.


A kamara elsõdlegesen a novemberben induló gazdaságfejlesztési és innovációs programban megjelenõ pályázati lehetõségekre hívta fel a figyelmet. E mellett a „Vállalkozz digitálisan – modern vállalkozások” címû kiírást is bemutatták.

Kereskai Péter a NAKKIK titkára elmondta: "Ez a vállalkozások infokommunikációs technológiával való ellátását próbálja motiválni, illetve felkészíteni õket. Európai és hazai felmérések szerint eléggé elmaradottak a hazai kkv-k ezen a területen. Jövõ nyárig körülbelül 3000 vállalkozást próbálunk elérni ezzel a programmal.”

A hatékony energiagazdálkodás is fontos egy vállalkozás számára. Novembertõl ezzel kapcsolatban is lesz pályázati lehetõség. Varga Zoltán szakközgazdász az IMRO-DDKK Nonprofit Kft. munkatársa kiemelte: „Én azt gondolom, hogy az átlag emberre nyugodtan el lehet mondani, hogy ma már energiatudatos. Tehát látja azt, hogy hol lehetne energiát megtakarítani. Ehhez segítséget gyakorlatilag a tervezettség és az elõkészítettség tud adni. Hiszen ahhoz már szakemberek kellenek, sok területrõl.”

Az érdeklõdõ vállalkozók részletes tájékoztatást kaptak a legújabb pályázati lehetõségekrõl a fórumon, a program része volt a Teljesítésigazolási Szakértõi Szerv bemutatása is.

Kanizsa TV - Kanizsa



2016-10-12 09:44:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül