Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894943    








Honlapkeszites

Pályázat a Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. ügyvezetõi tisztségére

Nagykanizsa közgyûlése pályázatot hirdet az önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévõ Kanizsa Rehab Nonprofit Korlátolt Felelõsségû Társaság ügyvezetõ tisztségének betöltésére.


A korábbi testület a Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft. (székhelye: Nagykanizsa Sabján Gyula utca 3.) ügyvezetõ tisztségének ellátására Lérántné Mátés Valériát választotta meg határozott idõre, 5 évre, 2011. december 31.- 2016. december 31-ig terjedõ idõtartamra. A társaság elnevezése 2015. november 30-tól Kanizsa Rehab Nonprofit Korlátolt Felelõsségû Társaság megnevezésre, székhelye pedig Nagykanizsa, Petõfi utca 5. címre változott.

A kft. fõbb tevékenységéhez tartozik a város és vonzáskörzetében élõ megváltozott munkaképességû és fogyatékkal élõ munkavállalók rehabilitációs foglalkoztatása. Fõ feladata, hogy a megváltozott munkaképességû személyek egészségi állapotuknak és fogyatékosságuknak megfelelõ munkahelyi környezetben, képességeikkel elérhetõ legmagasabb szintû foglalkoztatásban részesüljenek. A rehabilitációs foglalkoztatás segítse elõ életkörülményeik javítását, valamint a nyílt munkaerõpiacra történõ visszavezetésüket. Cél továbbá a munkaerõpiacon hátrányos helyzetû rétegek képzésének és foglalkoztatásának elõsegítése.

Az ügyvezetõt a közgyûlés határozott idõre, 2017. január 1.-tõl kezdõdõen 2021. december 31-ig tartó 5 évre választja meg azzal a feltétellel, hogy a megbízási szerzõdés megkötésétõl számított 6 hónapig a feleket kölcsönösen megilleti az indoklás nélküli rendes felmondás joga, a felmondási idõ a közléstõl számított 4 hónap.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 20. A döntést a közgyûlés a bizottsági vélemények ismeretében, valamint a pályázók meghallgatásával, várhatóan a 2016. december havi soros ülésen, legkésõbb december 31-ig hozza meg.

B.E.



2016-10-28 08:34:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül