Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894527    








Honlapkeszites

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban

Karbantartás miatt vasárnap hajnali 1 és 3 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében.


A tájékoztatás szerint ebben az idõszakban nem lesz lehetõség e-matricát és HU-GO viszonylati jegyet váltani, valamint egyenleget feltölteni interneten keresztül bankkártyával.     

Nem lehet majd ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni személyesen az ügyfélszolgálati irodákban és a NÚSZ viszonteladó partnereinél, illetve nem lesz lehetõség e-matricát vásárolni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren (NMFR) keresztül, SMS-ben, weben és applikációval sem.     

A szolgáltató ezért azt kéri, hogy az érintettek az úthasználati jogosultságot elõvételben vegyék meg még a karbantartás elõtt, a díjköteles útszakaszra való felhajtáskor ugyanis már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal.     

A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleket nem érinti, de gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt idõszakra is rendelkezzenek megfelelõ egyenleggel - közölte a NÚSZ.

MTI - Kanizsa



2016-11-17 11:30:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül