Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894329    








Honlapkeszites

2017 elejére elkészül az új koncepció

Az ifjúságpolitikai koncepció tárgyában kérdezett közgyûlési interpellációjában Balogh László önkormányzati képviselõ. Mint mondta, a városnak hamarosan meg kell újítania a Középtávú Ifjúságpolitikai Koncepcióját, mert 2016-ban lejár.

A szintén lejáró sportkoncepció megújítási folyamata elkezdõdött, a diáksporttal és a verseny- és élsporttal kapcsolatosan volt már egy-egy egyeztetõ fórum az érdekeltekkel. Jó lenne, ha elindulna ez a folyamat az ifjúság ügyében is – javasolta, kikérve a témában a polgármester véleményét is.


Válaszában Dénes Sándor kiemelte: az önkormányzat új, Középtávú Ifjúságpolitikai Koncepciója elkészítését széleskörû társadalmi együttmûködésnek kell megelõznie. Az elõkészületi munkálatok elkezdõdtek, a Polgármesteri Hivatal illetékes osztálya elkezdte az érdekelt partnerek kiválasztását a párbeszéd és a mûhelymunka elindításához. Még idén elkezdõdnek az egyeztetések, az ifjúsággal foglalkozó szakemberek és az érdekeltek javaslatainak figyelembe vételével. A tervek szerint az új koncepció 2017 elejére elkészül. A városvezetõ hozzátette: a koncepció kidolgozásában pedagógusként, iskolaigazgatóként és a Humán Bizottság elnökeként egyaránt számít Balogh László aktív közremûködésére.

B.E.



2016-11-23 14:11:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül