Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892221    








Honlapkeszites

Új Scania kirendeltség Nagykanizsán

Október 9-én hivatalosan is átadták a Scania Hungária Kft. új kirendeltségét az Ipari Parkban. A létesítményt ünnepélyes szalagátvágási ceremóniával Cecilia Björner, Svédország budapesti nagykövete, Marton István polgármester, Carl-Fredrik Zachrisson, a Scania Hungária Kft. magyarországi ügyvezetõ igazgatója, és Szalai László régióigazgató nyitotta meg. Az eseményen a svéd vállalat vezetõin túl a svéd nagykövet és a város polgármestere is beszédet mondott.

A legkorszerûbb és minden igényt kielégítõ szerviz-berendezésekkel rendelkezõ kirendeltség nemcsak Nagykanizsa vonzáskörzetében lévõ fuvarozási vállalatokat szolgálja ki, hanem a dél-európai országokba közlekedõ tehergépjármûveknek is magas szintû szervizszolgáltatásokat nyújt.


A Scania Hungária Kft. zöldmezõs beruházásként kezdte meg a hatodik saját márkakereskedésének és szervizének építését még az elmúlt év végén. A helyszín kiválasztásában nagy szerepet játszott az M7 autópálya országhatárig tartó új szakaszának átadása, valamint a térségben fellendülõ logisztikai környezet. Mindebbõl egyenesen következett, hogy a Scania ebben a régióban is erõsítse jelenlétét, és még közelebb kerüljön meglévõ és leendõ ügyfeleihez. A beruházás a terveknek megfelelõen haladt, így június végén a sikeres mûszaki átvétel után az építkezés hivatalosan is véget ért. Idõközben az új munkatársak, köztük a szervizvezetõ, munkafelvevõ és autószerelõk szakmai felkészítése is befejezõdött. A legújabb Scania márkakereskedés új- és használtjármû értékesítéssel, teljes körû szerviz- és finanszírozási szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére. Jelenleg tízen dolgoznak a kirendeltségen, de a munkaerõ képzése és felvétele folyamatos.
A több mint 620 millió forintos beruházás egy 15 ezer négyzetméteres telken épült és 1200 négyzetméteres épületet foglal magában. Az új telephely is a Scania szigorú, nemzetközileg egységesített arculati elõírásainak megfelelõen készült el a márkától megszokott kiváló minõséget és szolgáltatási színvonalat biztosítva.
Az avatóünnepséget követõen Sáránszky Róbert értékesítési igazgató bemutatta a megjelent vendégeknek a nemrég megújult Scania R-szériát, egyúttal elmondta azt is, hogy az új típus magyarországi forgalmazása januártól várható.
B.E.



2009-10-12 11:05:14


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül