Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894054    








Honlapkeszites

Lehetõvé vált az e-matricák érvényességének lekérdezése

A tavalyi évre szóló éves autópályamatricák érvényessége 2017. január 31-én éjfélkor lejár.


Van-e érvényes autópálya matricám? - merül fel a kérdés egyre gyakrabban a határidõhöz közeledve. Számos autósnak jelent ugyanis problémát annak megállapítása, hogy rendelkezik-e érvényes úthasználati jogosultsággal akár országos viszonylatban, akár tetszõleges megyére vonatkozóan. Erre a problémára kínál megoldást az www.e-autopalyamatrica.hu portált üzemeltetõ Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. új fejlesztése, amelyben mindössze néhány adat megadásával lehetõség nyílik az adott rendszámhoz tartozó érvényes úthasználati jogosultság lekérdezésére.

Az érvényesség lekérdezése jelenleg a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. viszonteladói hálózatában online vagy SMS-ben vásárolt matricákra vonatkozik, tehát például benzinkúton vásárolt matrica érvényessége egyelõre nem kérdezhetõ le. Az autósok életét megkönnyítõ újításban a szükséges adatok kitöltése után megkapjuk, hogy jármûvünk milyen érvényes e-matricákkal rendelkezik és azok mikor járnak le.

Az új szolgáltatás ide kattintva érhetõ el: http://e-autopalyamatrica.hu/lekerdezes.php

Az e-matrica mellé minden vásárláshoz ingyenes balesetbiztosítás jár, amely a megkötést követõ 6. hónap utolsó napjáig szól, ezt követõen minden kötelezettség nélkül megszûnik.

OTS - Kanizsa



2017-01-17 15:07:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül