Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893336    








Honlapkeszites

Pénzügyi ismeret, online marketing és értékesítési technikák

A többi között errõl is tanulhatnak azok a vállalkozók, akik részt vesznek egy 7 alkalomból álló képzésen Nagykanizsán. A tréning célja, hogy használható tudást vigyenek haza a tanfolyam résztvevõi. Az elsõ órát ma tartották a Vasemberházban.


"Ezt mi nagyon jól megtanultuk, hogyha kitalálunk valamit a facebookra, akkor utána ugyanúgy kell az étteremben is adni. "Fontos, hogy a jó marketing és reklám igaz is legyen, véli a szakember. Csatlós Csilla évek óta oktatja a vállalkozókat, hogy még sikeresebbek legyenek. Fõként Budapesten tart képzéseket, most azonban Nagykanizsán is szeretné átadni tudását és tapasztalatát. Órájára nagyon sokan jelentkeztek. "Szeretnék fejlõdni és minden lehetõség megfogni, hogy fejlesszem a cégemet és a gondolkodásmódomat. Nagyon jó lehetõségnek tartom ezt a tanfolyamot, hogy eljöhettünk ide. Minden téren, amit csak lehet, meg tudok fogni tudást, azt magamra szeretném szedni és alkalmazni szeretném" - mondta el Hajdár László a Hajdar Fénytechnika tulajdonosa.

A Szilágyi Cukrászda már 40 éve látja el a környék lakóit különbözõ ínycsiklandozó süteménnyel. A cégnek nagy tapasztalata van az értékesítésben, mégis fontosnak tartják az ilyen képzéseket. "A mai világban minden vállalkozásnak nagyon-nagyon fontos, hogy naprakész legyen, mind marketing, mind bármilyen más témában. Nagyon erõs a harc a piacon a vásárlókért, és én azt gondolom, hogy egy jó vállalkozás az fontos, hogy mindent megtegyen azért, hogy még jobb legyen, fenn tudjon maradni és haladjon elõre" - fogalmazott Szirmai Judit cukrászmester, a Szilágyi Cukrászda ügyvezetõje.

Képzések minden héten egyszer lesznek a városban. Az érdeklõdõk a pénzügyi ismereteken keresztül az online marketingen át az értékesítési technikáig mindent megtudhatnak. A cél, hogy használható tudást vigyenek haza a tanfolyam résztvevõi, a siker azonban másban rejlik. Igazából az lesz sikeres vállalkozó, aki szívvel lélekkel csinálja azt, amit csinál. Ez a legfontosabb alkotóeleme, mert hogyha szívvel lélekkel csinálja és adja magát, akkor aki vesz tõle vagy aki a szolgáltatását igénybe veszi, az hiteles dolgot kap, és a hitelesség az a legfontosabb mérce egy vállalkozás életében" - mondta el Csatlós Csilla coach.

A képzésért egyébként nem kell fizetni a vállalkozásoknak, az önkormányzat ugyanis állja a költségeket.

Kanizsa TV - Kanizsa



2017-02-07 04:51:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül