Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949452    








Honlapkeszites

Közgyûlés

A zárt ülésen hozott határozatok kihirdetésével kezdõdött meg a közgyûlés munkája, majd a képviselõk fogalmazták meg a kérdéseiket. Ezek között szerepelt Bicsák Miklós kérdése, amit az alábbiak szerint fogalmazott meg:

– A nagyhatalmú kanizsai újság és tv. vezetõi hogy képzelik el azt, és meg merték tenni, minden marhaság és ökörség szerepel a Kanizsai újságban, s én, mint nyomdász ember mondom, és nagyon fel vagyok háborodva. Az, ami kellene a városrészekrõl, a tudósítás, a fejlõdés, az ünnepség, azokról egy kis csokornyi csomag nem jelent meg. Hogy képzelik ezek a vezetõk, hogy megengedik, hogy a palini városrészben, október 16-án az Idõsek Hete alkalmából büszkén mondom, 100 éves embert ünnepeltünk, és jó egészségben van Leveli Pali bácsi továbbra is, sem a kanizsai újság, sem a tv nem képviselteti. Elõször is, mint vállalkozó, adófizetõ állampolgár tiltakozom, a kanizsai újságnak 40 milliót kifizetünk, és önhatalmúlag eldöntik, hogy melyik városrészbe küldik ki a munkatársakat. Hogyan lehet ezt a közgyûlésnek megengedni. Felháborító, Palin lakossága kikéri magának, hogy egy sajtó, egy tv felvétel nem készült a 100 idõs ember ünnepségérõl. Milyen dolog, milyen eljárás ez, hogy képzelik ezek a vezetõink. Elvárja a palini lakosság, hogy tisztességgel, nem elfogultsággal, nem diszkriminatívan viselkednek a városrésszel.


Marton István polgármester Bicsák Miklós önkormányzati képviselõ felvetésére így válaszolt: – A Kanizsa újság fõszerkesztõjének megválasztásakor én már a nem szavazatommal nyomatékosítottam azt – azok ellenére, akik odaszavazták Dóró urat –, hogy nem tartom alkalmasnak. Ami azóta történt, ha valaki olvassa a Kanizsa újságot, valóban sok közel 40 millió forintot erre az újságra elkölteni. Ez számomra nem kérdés, ez a testület többsége számára kérdés, eléggé sajnálatos módon.
B.E.



2009-11-02 08:26:15


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül