Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893391    








Honlapkeszites

Fórum a vállalkozásoknak: Bemutatják a Gyakornoki program pályakezdõk számára címû pályázatot

A Széchenyi Programiroda Kft, valamint a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ 2017. február 16-án 14:30 órakor fórumot rendez vállalkozások számára. A fórum témája a Gyakornoki program pályakezdõk támogatására (GINOP-5.2.4-16 jelzésû) pályázat bemutatása.


A rendezvényt Bene Csaba a Nagykanizsai Szakképzési Centrum fõigazgatója és Bilicz Csaba a Nagykanizsa Vagyongazdálkodási Zrt. vezérigazgatója köszönti. Ez követõen Keléné Molnár Melinda a Széchenyi Programiroda tanácsadója mutatja be a pályázatot. A pályázat célja, hogy a pályakezdõk munkaerõ-piaci integrációját segítse, és hogy javuljon a fiatalok gyakornoki képzésben való részvétele, képzettsége, bõvüljön a szakmai ismeretük, legyen munkatapasztalatuk, s ezáltal nõjön a versenyképességük a munkaerõpiacon. Az 1,9-30 millió forintos projekt-támogatás a vállalkozások számára is kedvezõ feltételeket kínál a minimum 9, maximum 15 hónapos gyakornoki programhoz.

A program további részében Czeglédi Mária vállalkozó egy megvalósult gyakornoki program tapasztalatait összegzi, majd a Nagykanizsai Szakképzési Centrum oktatásvezetõi rövid tájékoztatóira kerül sor. A rendezvény zárásaként kötetlen konzultáció várja a vállalkozások képviselõit.

A Nagykanizsai Inkubátorház és innovációs Központban tartandó rendezvényre a Széchenyi Programiroda email címén: fentos.eszter@szpi 2017.02.14-ig lehet jelentkezni.



2017-02-13 09:04:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül