Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892319    








Honlapkeszites

Vállalkozz digitálisan

Tisztában kell lenniük a kis – és közepes vállalkozásoknak a digitális világ változásaival, így ugyanis versenyképesek maradhatnak - hangzott el Nagykanizsán a „Vállalkozz digitálisan!” elnevezésû programon.


A következõ években óriási változás és átalakulás lesz a digitális világban, amelyre a nagyvállalatok fel tudnak készülni, a kisebbeket azonban segíteni kell, hogy lépést tudjanak tartani. "Iparágak tûnnek el, új iparágak jönnek. Jön a robottechnika, teljesen új fejlesztések jönnek és maga a kommunikációban is nagy változás jön. Tehát ha valaki a saját termelésében, termelésirányításban akar elõbbre lépni, akkor ezt nem lehet kihagyni. Illetve meg kell tanulni tudni digitális csatornákon keresztül eladni a terméket" - mindta dr. Polay József a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

A meghívott kis- és közepes vállalkozások a többi között a közösségi média trendekrõl is hallhattak elõadást. "Az a szolgáltató vagy gyártó cég, aki a márkájával szeretne belépni a digitális világba, elengedhetetlen lesz, hogy valamilyen kommunikációt kifejtsen a közösségi média terültein. Viszont nem elegendõ, hogyha a facebookot vagy a közösségi média platformokat, értékesítési csatornaként tekintjük, hanem tisztában kell lennünk azokkal a trendekkel, fogyasztói szokásokkal, amitõl hatékony lesz a kommunikációnk" - fogalmazott Sárközi Szabina az ANASH Marketing marketingtervezõje.

A cégek képviselõit Dénes Sándor polgármester is köszöntötte. A városvezetõ hangsúlyozta: fontos hogy részt vegyenek a cégek hasonló rendezvényeken. "Ez az önök versenyképességét fogja szolgálni, erõsíteni. És azzal, hogyha a vállalkozásaink sikeresek, legyenek mikro, kis – és közepes vállalkozók, mert most nagyobb részben õk vannak itt, az egyben nemcsak önöknek siker, hanem siker azoknak a dolgozóknak, akiket önök alkalmaznak, és ezen keresztül természetesen siker Nagykanizsa városának is, hiszen mi a vállalkozóknak nagyon sokat köszönhetünk."

A cégek által befizetett adóforintok ugyanis nagyban befolyásolják a város mûködését -tette hozzá a polgármester. A vállalkozz digitálisan elnevezésû programot egyébként másodjára rendezték meg Nagykanizsán.

Kanizsa TV - Kanizsa



2017-02-15 04:56:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül