Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891850    








Honlapkeszites

Gyakornoki program

A tájékoztató fórumot a Széchenyi Programirodával együttmûködve szervezte meg az Inkubátorház és Innovációs Központ. „Jelen pillanatban is hozzáférhetõ ez a pályázat, ami tulajdonképpen az igazán kicsi, mikrovállalkozásoknak is lehetõséget ad arra, hogy EU-s támogatással a humán erõforrás kapacitásukat tudják növelni. A gyakornokok bér és járulék finanszírozásán felül lehetõség van ebben a projektben arra is, hogy eszközt szerezzenek be a vállalkozások” - mondta Mihovics Zoltán az Inkubátorház és Innovációs Központ vezetõje.


A programirodánál rendszeresen érdeklõdnek a pályázatokról a kisvállalkozók is, de nem minden lehetõség szól kifejezetten nekik. „Ez viszont egy olyan lehetõség, melyben a gyakornokot – tehát mégis a legnagyobb költséget kitevõ bérköltséget tudják elszámolni, és ténylegesen valami kis eszközt is tudnak beszerezni ennek a pályázatnak a keretében” - hangsúlyozta Keléné Molnár Melinda a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tanácsadója.

A „Gyakornoki programban” sokféle szakma szerepel, de a foglalkoztatásnak életkorra és végzettségre vonatkozó feltételei vannak. A legfrissebb adatok szerint 10 kanizsai vállalkozás már nyert a „Gyakornoki program” összesen 15 Milliárd Ft-os keretösszegû pályázatán.

Kanizsa TV - Kanizsa



2017-02-18 06:53:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül