Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894443    








Honlapkeszites

Ünneppé teszik az ünnepet

Hátrányos helyzetû, nehéz sorsú emberek húsvétján segítenek a szombati jótékonysági koncert adományaival. A Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ már hatodszor szervezte meg a hagyományos eseményt, amelyen idén a miklósfai és a Hevesi-iskola diákjai léptek fel.


Belépõdíj helyett tartós élelmiszert vártak a szervezõk, de pénzadományt is elfogadtak a rászorulók javára. A megnyitón Mérei Ferenc pszichológust idézve elhangzott, hogy az élet nehézségei a dolgok új aspektusait nyitják meg az embereknek. „Olyanok, amelyeket csak alulnézetbõl lehet látni. Talán ez a titka is annak, hogy az ember néhányszor boldog legyen életében. Ehhez a pici boldogsághoz szeretnénk mi mindannyian hozzájárulni" - mondta Dr. Kaszás Gizella a Család- és Gyermekjóléti Központ igazgatója.

Köszöntõjében Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyûlési képviselõje úgy fogalmazott, a városban hagyománya van a jótékonyságnak. Sokszor pedig olyanok adakoznak nemes célokért, akiknek kevés anyagi javuk, de sok szeretetük van. „Azt lehet mondani, hogy a jótékonykodó emberek többsége nem a gazdagok közül derül ki. Olyanok közül kerül ki, akik tudják, mi az a keserûség, mi az, amikor be kell osztani a mindennapokban az anyagi javakat, és tudják, hogy amikor van egy kis fölösleg, ha ezt a fölösleget odaadják másnak, akkor azzal jót tesznek" - fogalmazott Cseresnyés Péter államtitkár, országgyûlési képviselõ.

Az adakozók a miklósfai és a Hevesi-iskola diákjainak verses és énekes mûsorát láthatták a Felsõtemplomban tartott jótékonysági koncerten.

Kanizsa TV - Kanizsa



2017-04-03 04:22:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül