Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948231    








Honlapkeszites

Szavazzanak Nagykanizsára!

Hatodik alkalommal hirdet versenyt a Magyar Televízió Fõtér címû mûsora AZ ÉV TELEPÜLÉSE cím elnyeréséért. Most is a nézõk dönthetik el, hogy a sorozatunkban idén bemutatott magyarországi települések közül melyik nyerje el ezt a megtisztelõ címet. Segítségül december 6-án vasárnap reggel 7.10-tõl egy ötven perces összeállítással emlékeztetjük a nézõket arra, mennyiféle csodát láttunk itthon. A legtöbb nézõi szavazatot elérõ város kapja meg az Év települése címet.

Az idei jelöltek: Hódmezõvásárhely, Zalaegerszeg, Baja, Nyírbátor, Vác, Paks, Nagykanizsa, Kisbér, Barcs, Edelény, Tapolca

Szavazni a következõ módokon lehet:


1. Postai levelezõlapon, cím:
"FÕTÉR - az Év Települése, Magyar Televízió, 1810 Budapest, Kunigunda útja 64.

2. SMS-számon, (nem emelt díjas!) amelyre elküldhetik az adott település nevét; a telefonszám:
06-30-55-55-595

3. vagy honlapunkon: a www.mtv.hu "Év Települése" oldal

2009. december 20-ig várják a szavazatokat.
A legtöbb szavazatot elnyerõ település vezetõjének az MTV alelnöke, adja majd át a Herendi Porcelánmanufaktúra díszvázáját. Ezen felül: a gyõztes település újabb bemutatkozási lehetõséget kap az m1 mûsorában, hiszen a díjátadás kapcsán ismét levetítjük róla készített mûsorunkat.

Ebben az évben is különdíjat ajánlott fel a Magyar Turizmus ZRt. vezérigazgatója: a verseny nyertese a ZRt. kiemelt promóciós támogatását kapja a 2010. évben; vagyis a településen zajló eseményeket, programokat a Turizmus ZRt. a maga csatornáin, kiadványaiban, kiállításain kiemelt népszerûsítésben részesíti, és bekapcsolja a települést a ZRt. által szervezett belföldi és külföldi médiumok tanulmányútjaiba.

Az „Év Települése” játék idén már hagyományosnak mondható: az elsõ meghirdetés évében, 2004-ben Kõszeg, 2005-ben Veszprém, 2006-ban Szarvas, 2007-ben Sárospatak, 2008-ban Kaposvár nyerte el a címet. Ez azt mutatja, hogy az ott élõkön kívül sok ezren szavaznak egy-egy településekre …
Persze tisztában vagyunk azzal, hogy "Az Év Települése" szavazás egy játék, amelyben az MTV mûsorkészítõinek válogatása - és a tévénézõk voksai alapján készül egy rangsor. De vitathatatlanul tisztességes szándékú játék, és mindenképpen alkalmas arra, hogy újra felhívja a figyelmet Magyarország településeinek az ismert - és kevésbé feltárt kincseire, csodáira, szépségeire, ritkaságaira, értékeire.

Bp. 2009-12-01
Nagy György


 



2009-11-30 07:51:09


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül