Ma 2024. 11 22.
Cecília, Filemon napja van. Látogatók száma : 57024852 |
||||||||||
|
GasztroKanizsa - Kaporral töltött fasírozott a barátnõktõl Hogy mirõl is beszélget hat barátnõ, ha idõnként egy-egy traccspartira összejönnek valamelyik vendéglõben? Természetesen a sütésrõl, fõzésrõl, s gyakori a receptcsere is. Gécziné Bajsz Margit, a két Éva, Erzsi, Gyöngyi és Erika legutóbbi találkozóján a kaporral töltött fasírozott receptje került az érdeklõdés középpontjába. A következõ hétvégén Gécziné Bajsz Margit sikert is aratott otthon a legújabb „szerzeményével”. Hozzávalók: 1 kg darálthús, 2 dl tejföl, füstölt és natúr trappista sajt, kapor vagy petrezselyemzöld, de ez utóbbi ki is hagyható. Elkészítése: A darált húsból ízlés szerint fasírozottat készítünk, majd közepes méretû gombócokat formázunk belõle. A gombócok közepébe fészket alakítunk ki, amit a tejföl, a kétféle reszelt sajt és az apróra vágott kapor, vagy petrezselyemzöld keverékével megtöltünk. A töltött fasírozott-pogácsákat kizsírozott tepsibe tesszük és elõmelegített sütõben, szép pirosra megsütjük. Nagyon mutatós, és gyorsan elkészíthetõ, melegen és hidegen egyaránt fogyasztható, finom ételt kapunk. Gécziné Bajsz Margit sikert aratott otthon legújabb csere-receptjével (Fotó: Bakonyi Erzsébet) Van egy jó receptje? Megsütné, megfõzné és megmutatná a Kanizsának és így a kanizsaiaknak? Ne habozzon! Szóljon! 93/787-050.
MAGAZIN ROVAT >>> |
FRISS HÍREK
15:22 - Indul a Filmklub
11:44 - Évadkezdés a Hölgyklubban
09:52 - A csonthéjba zárt egészség
05:10 - Emlékül
05:05 - Idõsek sportnapja
04:39 - Fókuszban a madarak
16:16 - Ünnepi program - Október 6.
14:52 - Figyelem! Idõpontváltozás!
|