Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948911    








Honlapkeszites

A vöröskeresztes segítõket köszöntötték

Mintegy 100 idõs embert hívott karácsonyi ünnepségre a Magyar Vöröskereszt Nagykanizsai Városi Szervezete, az önkormányzat, valamint a Családsegítõ és Gyermekjóléti Központ. Azokat a vöröskereszteseket vendégelték meg, akik hosszú évtizedeken keresztül segítették társadalmi munkában a szervezetet.

A megjelenteket Dr. Kaszás Gizella, a Családsegítõ és Gyermekjóléti Központ igazgatója köszöntötte, majd a Rozgonyi úti Általános Iskola tanulói adtak zenés mûsort.


Köszöntõjében Marton István polgármester mindenkinek kellemes ünnepeket kívánva megjegyezte: bár nyugodt, békés éveknek kellene elkövetkezni életükben, ez a mai világban csak a vágyálom kategóriába sorolható. Az idei karácsony kicsit talán szegényesebb lesz, mint a tavalyi volt, és a kilátásaink sem biztatóak a jövõ évre nézve.
Fliszár Károly fõesperes beszédében hangsúlyozta, nem szabad leértékelni azt, hogy ennyien itt vagyunk, és szeretettel vagyunk egymás között. Önmagában is nagy gyönyörûség, hogy találkoztunk. Áldott szép ünnepet kívánt, s azzal a bíztatással zárta gondolatait, hogy nincs válság, találják meg Jézust. Végül ajándékcsomagot kaptak az ünnepeltek, s meghallgatták a Vigadó duó karácsonyi koncertjét.
B.E.



2009-12-18 18:50:14


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül