Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894917    








Honlapkeszites

A 17. FINA Világbajnokság hivatalos oldalán keresztül vásároljon jegyet!

A Bp2017 Világbajnokságot Szervezõ és Lebonyolító Nonprofit Kft. felhívja a figyelmet, hogy akik jegyet szeretnének vásárolni minden idõk legnagyobb hazai sporteseményére, a vizes világbajnokság hivatalos oldalán keresztül tegyék meg. A hivatalos jegyértékesítõ oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget. A jegyárak kialakításánál az volt a cél, hogy minél több szurkoló jelenhessen meg a rendezvényeken, a családok pénztárcáját ne terhelje meg a belépõ vásárlása.


A Szervezõ Bizottság és a Bp2017 Nkft. jegyárazási politikájának célja, hogy minél több embernek biztosítsa – költségbarát árakon – a világesemény versenyein való részvételt. A hivatalos jegyértékesítõ oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget, csak a valós árat. Minden más viszonteladói hálózatnál történõ internetes vásárlás esetén ezen irányelv nem érvényesül.

A különbözõ internetes fórumokon vásárolt jegyek árai ugyanis jóval drágábbak lehetnek, mint a Bp2017 Nkft. hivatalos jegyértékesítési hálózatán elérhetõ belépõk árai. A Bp2017 Nkft. hivatalos jegyértékesítési hálózata a Ticket Express / Eventim jegyirodák, a szervezõk csak az ott vásárolt jegyekért tudnak felelõsséget vállalni.

A Világbajnokság hivatalos oldala:

http://www.fina-budapest2017.com/hu/jegyvasarlas



2017-07-16 14:24:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül