Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894750    








Honlapkeszites

Meghosszabbított helyközi bérletek – már korábbtól érvényesek a szeptemberiek     

Augusztus 28-tól érvényesek a szeptemberi vasúti és autóbuszos dolgozói és tanulói havi helyközi bérletek - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel.


A tájékoztatás szerint a szeptemberi iskolakezdésre tekintettel döntött a tárca a szeptemberi vasúti és autóbuszos dolgozó és tanuló havibérletek érvényességének kiterjesztésérõl.      

A szeptemberi vasúti és autóbuszos dolgozói és tanulói helyközi havi bérletet 2017. augusztus 28-án nulla órától már elfogadják a GYSEV, a MÁV-START és a Volánok járatain.     

Homolya Róbert közlekedéspolitikáért felelõ államtitkár a közleményben kiemelte: a nyári idõszakhoz képest szeptemberben ugrásszerûen megnövekednek az utazási igények, a bérletek meghosszabbított érvényességi ideje elõsegíti a pénztári várakozási idõ csökkentését, zökkenõmentesebbé téve az utasok kiszolgálását. Az intézkedésnek köszönhetõen a dolgozók és tanulók számára kiszámíthatóbbá válik a bérletvásárlás a tanévkezdés idõszakában - mutatott rá a közlekedéspolitikáért felelõs államtitkár a közleményben.

MTI - Kanizsa



2017-08-04 09:55:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül