Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893333    








Honlapkeszites

Kanizsai Minõségi Kör

Egyedülálló kezdeményezés indult el városunkban a Kanizsa Trend Kft. szervezésében, a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával: megalakult a Kanizsai Minõségi Kör, melyben civil szervezetek, termelõ cégek, oktatási intézmények, valamint önkormányzatok mûködnek együtt egymás szervezetének a fejlesztésében, az intézményeknél meglévõ tudás megosztásában.

A projekt célja, hogy összefogja azokat a szervezeteket, amelyek valamilyen szinten már mûködtetnek minõségügyi rendszert, és szeretnének tanulni egymástól. A projekt önkéntes alapon mûködik, és bármely szervezet csatlakozhat hozzá a jövõben. Kiemelt célja a szervezõdésnek, hogy az érdeklõdõ szervezeteket elindítsa az EFQM modell szerinti Kiválóság útján, segítséget nyújtson a regionális és késõbb a nemzeti minõségi díjra történõ felkészülésre. A projekt során megszerzett tudásra alapozva egy best practice adatbank létrehozása fog megtörténni. A különbözõ szervezetek, széles társadalmi réteg bevonásával a régióban a minõségtudatosság elterjesztését is célul tûzték ki az alapítók. 


A projekt alapító tagjai a következõk: Kanizsa Trend Kft., Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara, Aquaprofit Zrt., DKG-EAST Zrt., Pannon Egyetem, Nagykanizsa és Térsége TISZK, Bólyai János Általános Iskola, Kõrösi Csoma Sándor Általános Iskola, Vöröskereszt Nagykanizsai Szervezete, BWT Hungária Kft, Röntgen Kanizsa Kft, Muramenti Gyermekjóléti Szolgálat (Letenye), Önkormányzat (Tótszerdahely), Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület (Budapest).
Az alakuló megbeszélésen minden résztvevõ egyetértett abban, hogy Nagykanizsa és környéke az egyik kitörési pontja a mostani helyzetbõl a tudás alapon történõ változáskezelés, fejlesztés.

S.E.
 



2010-01-14 12:17:06


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül