Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948943    








Honlapkeszites

Nem volt igény Kanizsán a mecsetépítésre

Hiába a több tízmilliós támogatás a Soros-tervre:

- Örülök, hogy technikai okból (magyarul: érdeklõdés hiányában) nem rendezték meg Nagykanizsán azt a júliusban meghirdetett tréninget, amely hivatalosan az internetes gyûlöletbeszéd elleni, fõként tanároknak szóló képzés lett volna néhány nappal ezelõtt – mondta informátorunk a Kanizsának. Pár kattintással már akkor kiderült, ezt migránssimogató NGO-k szervezik.


Új mecset Alvóvárosban – ez az egyik fejezetcím abban a kézikönyvben, amelyet egy online vita szimulációja keretében, jó három óra idõtartamban feldolgoztak volna a résztvevõk. A Böngészõ kézikönyv, a tréning alapja, az Európa Tanács nevû emberi jogi szervezet mûve,a világhálón ma is olvasható.

A Kanizsa kiderítette: a Norvég Civil Támogatási Alap és az európai uniós integrációs alap a mecsetépítés elfogadtatásának begyakorlására éppúgy támogatja a szervezõket, mint migránsok vállalkozásának beindítására, illegális bevándorlók politikai aktivitásának segítésére vagy saját NGO-ik létrehozására. A tréning szervezõinek - a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület és a Szubjektív Értékek Alapítvány - beszámolói a birosag.hu oldalon megtalálhatók. Innen tudható, kik, mire és hány tízmilliókkal finanszírozzák ezeket a szervezeteket. Az pedig akár a vicc kategóriába is tartozhat, hogy Svájcból arra kapnak nem kevés pénzt: sporttal segítsék a bevándorlók integrációját.

Az átlagember 2015-ben szembesült a bevándoroltatással (sic!), ezek az NGO-viszont már jóval korábban készültek Soros tervének végrehajtására. Csak egy példa, idézet egy hirdetésbõl: „A Szubjektív Értékek Alapítvány olyan lelkes fõiskolásokat, egyetemistákat, pályakezdõket keres, akik ember jogi témák iránt érdeklõdnek…”

Kapcsolódik e két szervezethez a Menedék - Migránsokat Segítõ Egyesület is,amelyek tehát Magyarországon is valóságos hálózatban mûködnek. Egyik tréningjükön még 100 ezer forintot is kapnak a legkorábban jelentkezõk.Nemrég derült fény arra is, hogy, szintén nemzetközi forrásokból, bírákat, rendvédelmi dolgozókat„érzékenyítõ” tanfolyamokat szerveztek NGO-k, s ilyeneket manapság is indítanak.

- Ami különösen bicskanyitogató – folytatja informátorunk –, hogy teljesen pozitív témák közé rejtették el a migránssimogatást. Hiszen ki ne támogatná a gyûlöletbeszéd elleni tevékenységet? Ám az már felháborító, hogy annak kimondása: a migráció és a terrortámadások kéz a kézben járnak, szerintük, a tananyag tanúsága alapján, gyûlöletbeszéd. Hol élünk?! Németországban? Ott egy ilyen mondatért már börtön jár, egy ottani mecsetépítés ellenzõit például eljárás alá vonták. A píszí, azaz a politikailag korrekt beszéd magyarul hazugságot jelent ez esetben. Belegondolni is szörnyû, mi lenne ma itthon, ha nem ez a kormány kap bizalmat 2010-ben…

Lehet, már itthon is épülnének a mecsetek, és sorra erõszakolnák meg a magyar lányokat, asszonyokat, mint Nyugat-Európa oly sok országában. S tán robbantanának, gázolnának, késelnének is, hiszen egyre tényszerûbb az, amit eddig is sokan gondoltak: a migránssimogatás egyenlõ a potenciális terroristák simogatásával.

Péter Árpád

Titkosszolgálati módszerek

Nemrégiben Földi László egykori hírszerzõ ezredes ezt nyilatkozta: az NGO-k mûködése és rendszere tökéletesen fedi a titkosszolgálati formákat. Hálózatot építenek, minél több embert be akarnak vonni a saját szervezetükbe, mindenhol ott akarnak lenni, minden információhoz hozzá akarnak férni, és utána befolyást akarnak gyakorolni a mögöttes érdekeknek megfelelõen. Ez korábban egy abszolút titkosszolgálati technika volt. Úgy tûnik, hogy a terroristák, bûnözõk világa és az úgynevezett NGO-rendszerek, amelyeket a politikai vagy gazdasági csoportok finanszíroznak, megtanulták a titkosszolgálati módszereket. Földi László szerint Magyarországon is erõs befolyásolás alatt tartják a közvéleményt azok a rendszerek és szervezetek, amelyek nem az ország érdekeit nézik.

 

Fotók:

A saria elsõ áldozatai lehetnek. A No HateSpeech-nek a tervezett kanizsai képzéshez is volt köze

 „Ti igazhitûeknek nevezitek magatokat – mi megszállóknak”és „A mecsetek a mi laktanyáink, a kupolák a sisakjaink, a minaretek a bajonettjeink, a hívek a katonáink.” Németországban nyomoznak a mecsetépítés ellen tiltakozók után, akik befalazták egy mecset bejáratát

Fejezet az Európa Tanács kézikönyvébõl: Megépítésre kerüljön-e egy mecset egy hagyományosan keresztény kerületben? A nyelvtant hagyjuk…,inkább az a kérdés, hogy egyáltalán miért merülhet fel ez a kérdés Magyarországon?!

 



2017-09-15 16:02:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül