Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949035    








Honlapkeszites

Várják a javaslatokat

Nagykanizsa 7 csodája projekttel kapcsolatos tájékoztatóra hívta a sajtó képviselõit a Civil Kerekasztal képviseletében Balogh István, Budavölgyi Kálmán és Lengyák István, valamint Nagy Imre, a Kanizsa TV vezetõje.

A programról Lengyák István többek között elmondta, a Zala Megye 7 csodája akció január 15-én befejezõdött. Az eredményt Zala Megye Napján hirdetik ki, az okleveleket a zalaegerszegi díszközgyûlésen adják át. A megyei akció mintájára indították el a szervezõk a nagykanizsai kísérletet, Nagykanizsa 7 természeti és 7 épített értékét felfedezõ akciót. A város és városkörnyék természeti értékei még feltérképezés alatt állnak. A kezdeményezés igazi lényege, hogy a polgárok bevonásával kerüljenek nyilvánosságra azok a kis természeti és épített csodák, amelyekre mi kanizsaiak sem figyelünk oda kellõképpen. A zárást követõen a szervezõk az összegyûlt anyag feldolgozására is gondoltak, melyekkel kibõvülhetnek Nagykanizsa turisztikai látványosságai. Mint azt már több alkalommal megírtuk, a szavazatok alapján áprilisban, a Város Napján jelentik be a 7 csodát.


Nagy Imre megjegyezte, szép számban érkeznek a kanizsatv.hu/7csoda e-mail címre a javaslatok. A jelölés február 28ig tart, a szavazásra egy hónap áll a lakosság rendelkezésére. Budavölgyi Kálmán megemlítette, a legaktívabb szavazók is díjazásban részesülnek. Egyéb ajándéktárgyak mellett a legszerencsésebb szavazó egy egyhetes, két személyre szóló balatoni nyaraláson vehet részt.
B.E.



2010-01-18 13:55:20


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül