Ma 2024. 7 27.
Olga, Liliána, Natália napja van.
Látogatók száma : 56818871    








Honlapkeszites

Idõsek sportnapja

Futottak, dobáltak, ütöttek és sakkoztak hétfõn az idõsek a Batthyány-gimnázium tornatermében.

Sportnappal folytatódott a város idõsek heti rendezvénysorozata. Az idõsek világnapja alkalmából egész héten különféle programokkal kedveskednek az ezüstkorúaknak Kanizsán, kedden például a szépség lesz a nap tematikája.


Nem volt egyszerû gurítani a minilabdát a sorversenyen, volt is akinek meggyûlt a baja a feladattal. Ennek ellenére jól szórakoztak az idõsek a nekik rendezett sportnapon. „Tíz hölggyel jöttem. Nagyon jól érezzük magunkat, jó a hangulat. Minden évben részt veszünk és ez a lényeg. Hol nyerünk, hol nem nyerünk, de ez nem számít” - mondta el Fenyõházi Józsefné.

Az idõsek jól helytálltak a különféle versenyszámokban. Igazi küzdelem zajlott a BLG tornatermében. „Mi vagyunk a legtöbben, 51-en vagyunk, úgyhogy minden számban indulunk. Nagyon jól érzem magam, mert az embernek ez a kis mozgás kell. Hiába vagyunk a munkától elfáradva, az egészen más mozgás, tehát jól esik ez a kis torna” - fogalmazott Bogatin Sándor.

A sportversenyt az Idõsügyi Tanács az idõsek világnapja alkalmából szervezte meg Nagykanizsán. A hétfõi megmérettetésen 14 csapat indult. „Körülbelül 140-en vagyunk itt. Ezek közül hetven ember, aki rendszeresen játszik, most a versenyszámokra gondolok. Ugye 5 versenyszámban indulnak, azon kívül van még a kosárlabda dobás, aztán van az asztalitenisz és a sakk” - mondta el Karosi Lászlóné az Idõsügyi Tanács alelnöke.

Az idõseknek szóló programok egész héten folytatódnak Nagykanizsán, kedden például a szépség körül forog majd minden a HSMK-ban.

Kanizsa TV - Kanizsa



2017-10-03 05:00:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül