Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948854    








Honlapkeszites

Sajtóközlemény: Meddig még?!

Immár jogerõre emelkedett a Zala Megyei Bíróságon az a felmentõ döntés, mely Dóró János ellenem becsületsértés és rágalmazás vétségében indított perében a Keszthelyi Városi Bíróságon I. fokon már korábban megszületetett. Ezzel remélhetõleg elfogytak azok a csatlósok, akik politikai ellenfeleim biztatására, ellenem sorozatos fegyelmiket (3 db) és pereket indítottak.

Minden jogállamban elfogadhatatlan, hogy egy embert bûntelenül, rendszeresen vádoljanak, és megpróbáljanak ezen keresztül lejáratni. A fenti per tárgyát képezõ mondat a közgyûlésen fõszerkesztõi kinevezésekor a napirend vitája közben elhangzott azon állításom volt, „… egy cégvezetõnek minden pillanatban elérhetõnek és teljes mértékben beszámíthatónak kell lenni, ami viszont nem biztos, hogy garantálható, ha valaki napi rendszerességgel leissza magát.”


Régóta úgy gondolom, hogy Dóró János fõszerkesztõ a Kanizsa Dél-Zalai Hetilap címlapjáról levehetné a „lokálpatrióta” jelzõt, mert ahhoz joga van, hogy hivatásos fogalmatlan megmondó emberek írásait közölje, de ennek semmi köze a lokálpatriotizmushoz, mert abba az is beletartozik, hogy a polgármesterrõl szóló igaztalan vádakkal nem járatja le városát.

Nagykanizsa, 2010. január 26.

Marton István



2010-01-26 15:52:50


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül