Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891583    








Honlapkeszites

Átadták Az Év Vállalkozása díjakat

Évköszöntõ vállalkozói fórumon adta át Marton István polgármester „Az Év Vállalkozása” emlékplaketteket kis- és középvállalkozás, illetve nagyvállalkozás kategóriában a Medgyaszay Házban.

Megnyitó beszédében Marton István tiszteletét fejezte ki a vállalkozóknak, megköszönve, hogy megélhetést adnak emberek ezreinek. Úgy gondolja – hangsúlyozta, a gazdasági válság hatásaival számolnunk kell, az idén még egy darabig lefelé megyünk, és nagyon fogunk örülni, ha év végére elérjük a mostani szintet. Egyértelmûen közös érdekünk a város mûködése – folytatta. A vállalkozókat támogatni kell, természetesen erõnkhöz mérten. Az adófizetési morál városunkban – még akkor is, ha az elmúlt évben volt egy kis romlás –, azt kell mondani, hogy kiemelkedõ.


A város közgyûlése az 599/2009. (XI. 26) számú határozatával döntött a díjak odaítélésérõl. Ez alapján a közgyûlés „Az Év Vállalkozása” emlékplakettet adományozott kis- és középvállalkozás kategóriában Skaneczné Poór Krisztina egyéni vállalkozónak. A vállalkozó a nagykanizsai Microsystem egyéni cég ügyvezetõ igazgatója, és négy embernek ad munkát a vállalkozásában. Az 1989 óta számítás- és irodatechnikával foglalkozó cég számára a vevõk igényeinek kielégítése és a folyamatos fejlõdés fontos stratégiai cél.
A közgyûlés nagyvállalkozás kategóriában „Az év vállalkozása” emlékplakettet adományozott a Ruget Magyarország Kft-nek. A cég az Ipari Parkban mûködik, stabil és ígéretes vállalkozás. Fémfeldolgozással és kereskedelemmel foglalkoznak, csaknem 70 embernek adnak unkát. Idén a tervek szerint további 50 munkahelyet teremtenek. A díjat Vízi Róbert, a Kft. cégvezetõje vette át Marton István polgármestertõl. A kitüntetetteket a Nagykanizsai Ifjúsági Fúvószenekar és Nagykanizsa Város Vegyeskara köszöntötte színvonalas mûsorával.
B.E.

(További képek a galériában)



2010-02-02 12:21:25


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül