Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948698    








Honlapkeszites

Meghívó – Lakossági fórum Miklósfán!

2010. február 9-én 18.30-kor Cseresnyés Péter a választókerület országgyûlési képviselõje, Nagykanizsa M.J.V. alpolgármestere lakossági fórumot tart a miklósfai Mindenki Házában.

„A városrész önkormányzati képviselõjeként és a fórum szervezõjeként meghívtam a város területén mûködõ közszolgáltató vállalatok képviselõit annak érdekében, hogy minden felmerülõ kérdésben azonnali és szakszerû választ kapjon az, aki kérdéssel vagy kéréssel fordul a résztvevõkhöz. Meghívottak: A Délzalai Víz- és Csatornamû Zrt. részérõl Kassai Zoltán vezérigazgató, a Saubermacher- Pannonia Hulladékgyûjtõ Kft. részérõl Horváth Balázs ügyvezetõ, a VIA Kanizsa Nonprofit Zrt. részérõl Gáspár András vezérigazgató.


Tájékoztató hangzik el az autóbusz-menetrendváltozás tervezetérõl, amelynek keretén belül lehetõsége lesz a résztvevõknek változtatási javaslatot tenni. A fórum elõtt 18 órától egészségügyi tanácsadás keretein belül koleszterin-, testzsír- és vérnyomásmérésre lesz lehetõség, majd a Magyar Vöröskereszt munkatársai ismertetik a jelzõrendszeres segélyhívó szolgálat igénybevételének lehetõségeit.

Kérem, hogy jöjjön el, és együtt gondolkodva, javaslataival és észrevételeivel segítse elõ Ön is a városrészt érintõ feladatok megoldását!"

Tisztelettel:
Karádi Ferenc
önkormányzati képviselõ



2010-02-05 09:13:23


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül