Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893559    








Honlapkeszites

A vállalkozók érdeklõdnek

A hétfõi, városrekonstrukciót érintõ sajtótájékoztatót követõen – melyet Marton István polgármester, dr. Fröhlich Klára divízióvezetõ és Horváth István mûszaki menedzser tartottak a polgármesteri hivatalban –, csütörtökön került sor a „Vállalkozások a belvárosrehabilitációban” címû, vállalkozóknak szóló tájékoztató fórumra.

Közel harmincan jelentek meg a Vasemberház Dísztermében, s általuk elhangzottak többek között finanszírozásra vonatkozó kérdések, s érdeklõdtek a megvalósítás lehetõségeirõl is. Kérdésként merült fel, hogy az egy lakótömbben üzletet bérlõk és/vagy birtoklók adhatnak-e be közös pályázatot, mely természetesen lehetséges.


Folyamatos az érdeklõdés a pályázat iránt – tudtuk meg dr. Fröhlich Klárától. A mai napon már többen is keresték õt és munkatársát telefonon, s kérték a további információkat. Az egyetlen ok, mely miatt a vállalkozók egy része mégsem készíti el pályázatát, az, hogy a támogatás mértéke maximum 50%-os lehet, s így az üzlettulajdonosok nem tudnak önerõt biztosítani. A válság és a gazdasági nehézségek ellenére azonban nagyobb az érdeklõdés a vártnál. Marton István tegnap a fórumon bejelentette, hogy a beadási határidõt meghosszabbítják, az új dátum 2010. március 19. péntek. A pályázatokat zárt borítékban, „Kis és középvállalkozások a belvárosrehabilitációban” felirattal a Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. Városfejlesztési Divíziójához (8800 Nagykanizsa, Garay út 21. fszt. 5. ajtó) kell benyújtani.
Egyéb információkat az érdeklõdõk továbbra is a www.nagykanizsa.hu weboldalon, a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamaránál, illetve a +3630/693-24-49-es telefonszámon kaphatnak.
S.E.



2010-02-19 12:17:37


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül