Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949390    








Honlapkeszites

Társasházi nyílt nap - Társasházak pályázati lehetõségeirõl nyíltan

Közös képviselõket, lakókat és további érintetteket vártak a társasházi nyílt nap szervezõi az Olaj Mûvelõdési Házba a pályázati lehetõségekkel kapcsolatban. Többek között szó esett a panelprogramról, a termofor kémények felújításáról, valamint a közeljövõben várható pályázatokról.

Egy megvalósult beruházás, vagyis egy tanulmányeset alapján kerültek bemutatásra a lehetõségek. A társasházi támogatásokról Kustán Szabolcs, a rendezõ pályázatíró cég ügyvezetõ igazgatója beszélt a megjelenteknek, az energiahatékonyság elõnyeit pedig Széchenyi Lajos energetikus vázolta. Az energiahatékonyság ebben az esetben konkrétan azt jelenti, hogy minél több részt (szigetelés, nyílászárócsere, kazánfelújítás vagy –csere stb.) emelnek be a lakók a pályázatba (s kerülnek ezek végrehajtásra), annál több energiát, s ezzel pénzt spórol meg a ház, s nem utolsó sorban annál nagyobb állami támogatásra számíthat.


Az elõadásokat nagy figyelemmel kísérte végig a hallgatóság, s aztán a kötetlen beszélgetés során záporoztak a kérdések is: a pályázatokról, a pénzügyi lehetõségekrõl, s érdeklõdtek a jellemzõ mûszaki hibákról, s azoknak a kiküszöbölési módjáról is.
A tavasz folyamán a szervezõk további fórumot terveznek, melyrõl értesítik az érintetteket. További információkat találnak a www.webhazmester.hu és a www.multicontact.eu oldalon.
S.E.



2010-03-11 14:57:55


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül