Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948438    








Honlapkeszites

Sok kicsi sokra mehet

Marton István polgármester a nagykanizsaiak segítségét kéri a kórház intenzív osztályának eszközbeszerzéséhez. Nem kell rögtön nagy dologra gondolni, elég, ha a forgalomból 2008. március elsejétõl kivonásra váró egy és kétforintosokat bedobjuk a város közintézményeiben, iskolákban, kulturális intézményekben, valamint a polgármesteri hivatalban elhelyezett gyûjtõurnákba.
A város elsõ embere lapunknak elmondta: az így összegyûjtött, másoknak esetleg csak gondot okozó érmék hasznos közcélt szolgálhatnak. A pénzbõl ugyanis egy hordozható defibrillátort, gyógyszerporlasztó lélegeztetõ gépet, valamint gyógyszeradagoló pumpát vásárolnának a kórház intenzív osztálya részére, összesen több, mint hárommillió forint értékben.


– Arról van szó, hogy azokat a forintokat, amiket nemsokára már nem tudunk használni, gyûjtsük össze, és ha lehet, akkor használjuk fel jó célra, és ne hagyjuk, hogy itt-ott elkallódjanak – mondta Marton István. – Hiszem, hogy a kanizsai emberek segítõkészsége nem tûnt el, nem õrölte fel a minket körülvevõ, rohanó világ, s segíteni fognak e nemes cél elérésében.

H.A

(Marton István, polgámester felhívása a Közérdet rovatban található)



2007-11-14 10:11:15


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül