Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893074    








Honlapkeszites

Aláírták a kivitelezõi szerzõdést

Marton István polgármester és Baksa Attila, a ZÁÉV elnök-vezérigazgatója aláírta a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ létrehozásáról szóló projekt kivitelezõi szerzõdését. A projekt az EU támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Az aláírás elõtt a Polgármesteri Hivatal elsõ emeleti tanácstermében Marton István polgármester elmondta, mint köztudott, a beruházás a Regionális Fejlesztési Tanácstól nyert pénzbõl, illetve városi önrészbõl valósul meg. A nettó 400 millió forintos beruházással a kezdõ vállalkozásokat segíti az önkormányzat.


Az építkezés részleteirõl Baksa Attila elnök-vezérigazgató kiemelte, a munkaterületet a következõ nap veszik át. Az ipari parkban lévõ volt laktanya területén alakítják át a legénységi épületet, mintegy két és félezer négyzetméteren. A meglévõ épület mellé egy új fõbejárat és egy lift épül, a munkák során a födémet is megerõsítik. Az épület 15-20 centiméter vastag hõszigetelést kap, ezáltal nagyon kevés energiafelhasználása lesz a háznak. A munkákba a korábbi nagykanizsai beruházásokhoz hasonlóan helyi és Kanizsa környéki alvállalkozókat is bevonnak. A kivitelezés befejezésének határideje szeptember 18.
B.E.



2010-03-23 10:14:29


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül