Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949445    








Honlapkeszites

Családi Nap a GE-ben

Kikapcsolódásra, közös játszásra hívta kétezer-kilencszáz dolgozóját a hétvégén a GE Hungary Zrt. A rendezvényt Sabján László, a Kompakt gyár igazgatója és Kupó Csaba, a NFDSZ elnöke nyitotta meg.

Korábban évente két alkalommal vendégelte meg munkavállalóit a társaság. Június elsõ hétvégéjén gyermeknapot, míg augusztusban családi napot tartottak. A gazdasági válság, illetve az adózás változása miatt idén közös ünneplést, Családi Napot szerveztek a Tungsram Sportcentrumban. A hétfõi nyugdíjas találkozóra háromszáz fõt vártak szintén a sportcentrumba.


A szórakoztató programokkal délelõtt 10 órától a gyermekeknek kedveskedtek, míg délután a felnõttekhez szólt Nádas György humorista õket szórakoztatta többek között az operett muzsika, a Premier Táncklub, és a kanizsai Dirty Fusion rock együttes mûsora. A fellépõket a szervezõk elsõsorban Nagykanizsáról és környékérõl hívták. Gyáregységeiben a GE a világ minden részén elindított egy úgynevezett egészségprogramot. A humánerõforrás szervezésében kialakított egészségsátorban a dolgozók egészségére is figyelmet fordítottak. Aki akarta, ellazult a lávaköves ágyon, étkezési tanácsokat hallgatott meg, vagy éppen cigaretta-alma csereakcióban vett részt.
Ottjártunkkor Mutyi bohóc a gyerekeket szórakoztatta, egy vidám asztaltársaság Fitos József mûszerésszel az élen az ebédet kóstolgatta. Házassága is a GE-hez kötõdik, hiszen itt ismerkedett meg a feleségével a normál lámpagyártásnál. – Nagyon jó idõnként összefutni a régi ismerõsökkel – újságolja. Míg kisebb volt a gyár, gyakrabban találkoztunk. A csarnokok bõvülésével a gyáron belül egyre nagyobb távolságra kerültünk egymástól. A napi kapcsolat megszûnt közöttünk, csak ilyen alkalmakkor beszélgetünk egymással, és esetleg a bolhapiacon – tette hozzá nevetve. A barátja, Csont József az ötéves keresztfiát hozta el a feleségével a gyári buliba. Az asztalnál falatozott még Német József mûszerész kollégája a feleségével és édesapjával, valamint Pánczél Csaba a párjával Kovács Anitával.
B.E.



2010-06-08 13:08:31


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül