Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948722    








Honlapkeszites

„Én .... a jelen nyilatkozat aláírásával ígéretet teszek...”

Marton István polgármester az alábbi felkérést és nyilatkozatot küldette el az önkormányzati testület tagjainak.

Tisztelt Közgyûlés!
„Okulva a legutóbbi – általam kezdeményezett – soros ülés sajnálatos tapasztalataiból, amikor a képviselõtestület a munka helyett alapvetõen csak eltávolításommal foglalkozott, nem kockáztatom meg, hogy ismét – immár sokadszor – csorbát ejtsenek az önkormányzat tekintélyén.


Határidõk járnak le a napokban, szinte beláthatatlan erkölcsi és anyagi következményekkel (gazdasági társaságok mérlegbeszámolói, iskolaigazgatók kinevezése, munkahelyteremtés, pályázatok, stb. Ugyanakkor a kellõ garanciák megléte esetén örömest tennék kísérletet a munka folytatására.
Amennyiben a csatolt nyilatkozatban legalább tizennégyen – a mai nap 15 óráig – vállalják, hogy a munkára voksolnak, az eredeti napirendi pontokkal haladéktalanul összehívom a közgyûlést.
Természetesen nem kívánom, hogy letegyenek arról a szándékukról, mely szerint engem bármiféle valós indok nélkül kényszabadságoltassanak, de kérem Önöket, ezt ne a közgyûlés keretei közt, jogtalanul valósítsák meg, hanem mint azt „fenyegetés" képpen megígérték, forduljanak a megfelelõ jogi fórumokhoz, melyek elé bármikor tiszta lelkiismerettel állok. Mert nem csak erkölcsileg, de jogilag is bizonyosan igazam van.
Önöknek – és tisztelet a kivételnek – május 31-én három alkalommal sem sikerült elválasztani a gyûlölködést a feladataiktól, ám én most negyedszer is kérem Önöket tegyenek kísérletet erre.
Mivel a labda önöknél van, ezegyszer legyenek tekintettel Nagykanizsa érdekeire is!
Nyilatkozat
Én …………….., a jelen nyilatkozat aláírásával ígéretet teszek, hogy a szükséges támogatás függvényében remélhetõleg megvalósuló közgyûlésen, 2010. június 8-án 11 órakor megjelenek, és ott a Polgármester Úr által május 31-én beterjesztett napirendet, a városérdekre tekintettel megszavazom.
Az ülésen újabb napirendi pontok napirendre vételét nem támogatom. Amennyiben ígéretemmel ellentétben a napirendet nem szavazom meg, vagy az üléstõl távol maradok, a közgyûlés elmaradásáért, az ott lezajló újabb méltatlan eseményekért e dokumentumot alá nem írókkal egyetemben a felelõsséget vállalom. "



2010-06-14 08:59:17


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül