Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949122    








Honlapkeszites

Gyõzi a tempót

- Az egy hónapja felállt új kormány örvendetesen gyors tempót diktál. Régóta várt törvények teszik helyükre a dolgokat, a választások óta tovább növekvõ népszerûség támogatja Orbán Viktor csapatának munkáját. Ezek szerint az áprilisban még nem a Fideszben bízók véleménye is megváltozott. – kezdi gyors helyzetjelentését két parlamenti ülésnap között városunk országgyûlési képviselõje, Cseresnyés Péter.


- Milyen következményekkel jár mindez az Ön munkájában?
- Eddig is a csapatmunka híve voltam. Nem hiszek abban, hogy bárki ember elmondhatná: csak nála van a bölcsek köve. Ebben a feszített tempóban pedig még inkább támaszkodom a kollektív bölcsességre. Ezért dolgozom azon, hogy megalakítsak egy tanácsadó testületet. Benne mind aktív szakemberek, mind már nyugalomba vonult, a közéletben tevékeny tekintélyek helyet kapnának, Jónéhányan már elfogadták a felkérést, de még nem teljes a létszám.
- Ez netán önkormányzati munkájában is segíti?
- Föltétlenül! Bár a törvényhozás július második felében rövid szünetre megy, Kanizsán nincs megállás! A város érdekében dolgoznánk együtt, s ez segíti az önkormányzati tevékenységünket is. Akik ismernek, tudják: nem félek, nem félünk a munkától.
K.H.



2010-07-05 08:05:38


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül