Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892321    








Honlapkeszites

Új gyártóegység települ Kanizsára
Mintegy száz új munkahely teremtõdik a GE újabb nagykanizsai beruházása révén.

A GE Energy üzletág Environmental Services divíziója szûrõbetét-gyártó üzemet hoz létre városunkban – tudtuk meg a cég képviselõjétõl. A GE Energy által gyártott szûrõbetéteket számos ipari berendezésben alkalmazzák a szemcsésanyag-kibocsátás csökkentésére és a vevõk üzemi tevékenységének hatékonyabbá tételére. A GE Energy a szûrõk készítésénél többféle szövettípust használ, így a vevõk kiválaszthatják a tevékenységüknek leginkább megfelelõ terméket, olyan tényezõket figyelembe véve, mint a hõmérséklet, a páratartalom, a kiszûrni kívánt szemcsésanyag mérete, a kémiai környezet – melyben a szûrõ üzemel –, illetve, hogy a szemcsésanyag mennyire koptatja magát a szûrõt.

A GE azért ruház be városunkban, hogy szûrõbetét-gyártását egyetlen európai helyszínre központosítsa. Így ugyanis a vállalat jobban meg tud felelni a piac által támasztott költséghatékonysági követelményeknek, és támogatni tudja Európára vonatkozó növekedési terveit.

Nyolcvanöt új munkahely teremtõdik a fejlesztéssel a gyártás területén, szellemi munkakörbe pedig tizenöt dolgozót vesznek fel.
Mint azt megtudtuk, a nagykanizsai gyáregység kialakítása a meglévõ gyártóbázison már megkezdõdött, még az idén megközelítõleg hatvanöt dolgozó kezdheti meg a munkát a gyártásban. 2008 elején pedig további húsz dolgozót vesznek fel, ugyancsak a gyártás területére.

H.A.



2007-12-10 13:01:23


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül