Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892820    








Honlapkeszites

Interspar Nagykanizsán is

A SPAR Magyarország Kft. december 6-án megnyitotta új INTERSPAR áruházát Nagykanizsán. A hipermarket az ország sorrendben huszonkilencedik ilyen bevásárló helye, egyben a SPAR Konszern 202. üzlete.

– Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy ilyen történelmi városban megjelenhettünk immár szupermarketjeink mellett hipermarket üzlettípusunkkal is – mondta köszöntõjében Laber Zsuzsa kommunikációs vezetõ. – Bízunk abban, hogy a nagyon szép Kanizsa Centrumban megrohamoznak minket a vásárlók.


Az áruház összesen 6647 négyzetméteres alapterületével a hálózat legkorszerûbb tagja. A 4184 négyzetméteres eladóterében több mint harmincezer féle árucikket kínál, melyek közel kétharmada élelmiszer, a többi pedig iparcikk jellegû termék, elektromos és egyéb háztartási cikk, textil, ruházati és sportruházati termék, játék, papír- és írószeráru, sok hobbi és idénycikk. Az élelmiszerválasztékon belül különösen gazdag az áruházlánc egyik erõsségét jelentõ frissáru kínálat. Az áruházban 134 alkalmazott várja a vevõket, gyorsan intézhetõ mind a napi, mind a heti bevásárlás. A zökkenõmentes vásárlást 16 korszerû pénztár könnyíti. Az új hipermarket – kiváló fekvése miatt jól megközelíthetõ gyalogosan csakúgy, mint gépkocsival – foglalta össze a nyitás elõestéjén Saltzer Kornél, a SPAR Magyarország Kft. ügyvezetõ igazgatója.

Marton István polgármester megnyitó beszédében kiemelte a nagymultú SPAR-t, melynek magyarországi üzleteiben százmillió vevõ fordul meg évente, és a Föld 34 országában naponta nyolcmillió embert szolgálnak ki. Jó gondolatnak tartotta, hogy a Kanizsa Centrum zászlajára tûzte azt a célt, hogy a vevõvel törõdni fognak, a vevõt számon tartják. Ha a vásárlók ezt a törõdést megtapasztalják, egészen biztos, hogy visszatérnek, és hûséges, rendszeres vásárlóivá válnak az áruháznak. Ezt a sikert kívánta minden tulajdonosnak, és hivatalosan is megnyitotta a Kanizsa Centrumot.

A beszédeket követõen Kalmár János, a SPAR Magyarország Kft. elnök-vezérigazgatója, Marton István polgármester, Saltzer Kornél, a SPAR Magyarország Kft. ügyvezetõ igazgatója és Sümeg Andrea üzletvezetõ a szalagátvágással átadta a lakosságnak az áruházat.

B.E.



2007-12-13 11:45:43


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül