Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894212    








Honlapkeszites

Új szolgáltatás a gördülékeny ügyintézésért

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában a zökkenõmentesebb és hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében az ügyfélfogadási rendszerünket tovább korszerûsítettük.
Ügyfeleinknek a Polgármesteri Hivatal Eötvös tér 16. szám alatti épületében mûködõ alábbi szervezeti egységeiben már nemcsak személyes és telefonos, hanem – 2010. december 1-jétõl a városi honlapon keresztül – közvetlen internetes idõpontfoglalásra is van lehetõségük.


Ügyfélszolgálati és Okmányiroda, Szociális Osztály, Közigazgatási Osztály, Gyámhivatal, Építéshatósági Osztály
Az elektronikus idõpont-foglalás elérésének útja a következõ:
www.nagykanizsa.hu / E-ügyintézés menü / Internetes idõpontfoglalás pont
Az elérni kívánt (lovári nyelven is megadott) szervezeti egység és megfelelõ ügytípus kiválasztásával a még szabad idõpontok közül a kívánt idõpontra be lehet jelentkezni. A rendszer automatikusan felajánl egy naptárt az ügyintézésre kijelölhetõ napokkal és órákkal, majd a személyi adatok és elérhetõségek megadása után rögzíthetõ a foglalás. Az idõpont könnyebb megjegyzése érdekében a foglalásról automatikus e-mailt küld a szoftver a felhasználóknak, illetve a foglalás után megjelenõ visszaigazoló ablak akár azonnal ki is nyomtatható.
Bízunk abban, hogy az új felhasználóbarát szolgáltatásunk elnyeri ügyfeleink tetszését és egyre többen veszik igénybe az internetes bejelentkezési lehetõséget.
A fejlesztés az ÁROP-1.A.2/B-2008-0021 kódszámú, Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal szervezetfejlesztése pályázati projekt részeként valósult meg.
dr. Tuboly Marianna, jegyzõ
Cseresnyés Péter, polgármester



2010-12-16 14:32:23


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül