Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892719    








Honlapkeszites

Tíz éves a NKIK

A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara megalapításának 10. évfordulója alkalmából jubileumi ünnepi küldöttgyûlést tartott a kamara.

A Vasemberház Dísztermében megjelenteket Dr. Polay József elnök és Cseresnyés Péter polgármester köszöntötte, majd Vállalkozások – versenyképesség – kamara címmel Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke tartott elõadást. A kamara történetérõl Dr. Polay József elnök osztotta meg gondolatait a jelenlévõkkel, akik közül sokan részesei voltak a tíz évvel ezelõtti történelmi jelentõségû eseménynek ugyanezen a helyszínen. Az évforduló jubileumi emléklapok, kitüntetések átadásával zárult.


A kamara vezetése a november 15-i elnökségi ülésén döntött úgy, hogy megköszöni és elismeri mindazon tagjainak és tisztségviselõinek áldozatos, honorárium nélküli kamarai tevékenységét, akik a városi kamarát támogatva tíz éven át példát mutattak tisztességbõl, elkötelezettségbõl. Kamarai Munkáért díjat kapott Anek Judit, Kalmár István, Kálovics Ferenc, Kiss László, Kurucz István, Nagy Jánosné, Dr. Polay József, Cserti József és Wilheim Gábor.
A város önkormányzata és a NKIK 2010. november 29-én tette közzé a „Minõsített vállalkozók jegyzékbe való felvételérõl” szóló felhívást. A január 10-ig beérkezett kérelmeket elbírálta a testület, és döntött a „Nagykanizsa Város Minõsített Vállalkozója” cím odaítélésérõl. Az errõl szóló tanúsítványt 10 vállalkozás tulajdonosa, illetve vezetõje vehette át.
B.E.



2011-01-19 15:48:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül