Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894246    








Honlapkeszites

Gáz: Az Emfesz ügyfelei nem maradnak ellátatlanok

 Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. ügyvezetõ-igazgatói Pál Norbert, és Lehoczki Balázs az alábbi tájékoztatást juttatták el Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához, kérve, hogy tájékoztassuk a lakosságot az Emfesz Kft. ügyfeleinek ellátásáról:

„A Magyar Energia Hivatal január 5-én függesztette fel az Emfesz Kft. kereskedelmi engedélyét, a határozat értelmében a társaság kilencven napig nem folytathat gázkereskedelmi tevékenységet. Így az Emfesz Kft-vel a gas.hu konstrukcióban kötött szerzõdések automatikusan felbontásra kerültek. Az ügyfelek ellátása azonban továbbra is biztosított marad. A Hivatal az Emfesz Kft. valamennyi felhasználója ellátásának érdekében más földgázkereskedõt, illetve egyetemes szolgáltatói engedélyest (ún. végsõ menedékest) jelölt ki a kellõ földgázforrással rendelkezõ engedélyesek közül. A Hivatal döntése értelmében 2011. január 13-án 6 órakor kezdõdõ gáznaptól 90 napra az E.ON veszi át a szolgáltatási területén vételezõ, egyetemes szolgáltatásra jogosult Emfesz ügyfelek ellátását.


 A magyar gázpiac régi, stabil szereplõjeként továbbra is törekszünk ügyfeleink magas színvonalú ellátására, a lehetõ legalacsonyabb, de hosszú távon is fenntartható áron. Felelõs földgázszolgáltatóként fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatási területünk érintett fogyasztóit gyors, stabil és gördülékeny kiszolgálásban részesítsük. Az E.ON újonnan átveendõ ügyfelei számára is többi ügyfelével megegyezõ színvonalon és azonos áron biztosítja a földgázszolgáltatást a kijelölés idõpontjától kezdõdõen.
2011. február 4-ig megtörténik az érintett ügyfelek mérõórájának leolvasása, a leolvasott óraállás képezi az elszámolás alapját. Fontos, hogy az érintettek segítsék a gázmérõk leolvasásában az elosztói engedélyesek munkatársainak munkáját, hiszen a pontos leolvasás feltétele a korrekt elszámolásnak.
Adminisztratív teendõjük az érintetteknek egyelõre nincs, a szolgáltatást megszakítás nélkül a megszokott módon vehetik igénybe.

A Magyar Energia Hivatal munkatársaival jelenleg is zajlanak egyeztetések a folyamatok pontosításáról, amelynek ügyfeleket érintõ részleteirõl a weboldalunkon tájékoztatást adunk.”



2011-01-27 13:55:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül