Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948938    








Honlapkeszites

Notebook-ot kapnak a kistérség polgármesterei

A Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása tartotta tanácsülését az Inkubátorház és Innovációs Központban, melynek során többek között döntöttek a több települést is érintõ rendezvénysátor üzemeltetésére vonatkozólag, valamint huszonhét notebook megvásárlásáról.

A Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása 2010. évi munkájának beszámolója után a társulási tagok rátértek a májustól októberig tartó rendezvények, falunapok alkalmával felállított, húszszor tíz méteres rendezvénysátornak az üzemeltetésére vonatkozó ajánlatok megtárgyalására.


Horváth Zoltán, Magyarszentmiklós polgármestere, valamint a Muramenti Területfejlesztési Társulás elnöke, Tislér István ajánlata közül utóbbit fogadta el a Társulási Tanács, így a 2011-es évre Tislér Istvánnal kötötték meg az üzemeltetési megállapodást. A Hegyek-völgyek napok elnevezésû rendezvényt elvileg minden polgármester támogatta, mégsem született megállapodás a támogatás megszavazására, így a napirendi pont megtárgyalására a Tanács a késõbbiekben még visszatér. Döntés született huszonhét notebook megvásárlására, melyek segítségével a papíralapú elõterjesztési anyagokat elektronikus formában tudnák kezelni a társulási tagok, amellyel a társulás költségcsökkentését segítenék elõ.
Z.A.



2011-02-08 12:41:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül