Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894849    








Honlapkeszites

Lomtalanítás 2011

Tájékoztatjuk Nagykanizsa város lakosságát, hogy ez évben is megrendezésre kerül a tavaszi lomtalanítási akció. Az idei évben is elõzetes egyeztetés szerint lomtalaníthatunk. A lomtalanítási akció március 21-tõl április 16-ig tart.


 A lomtalanítási szándékot és annak pontos helyét március 10-tõl április 14-ig munkanapokon 13.00-16.00-ig a Saubermacher-Pannonia Hulladékgyûjtõ Kft. 93/537-380-as telefonszámán lehet bejelenteni. A társasházak közös képviselõi a lomtalanítást személyesen jelenthetik be a hulladékszállítást végzõ cég Vár u. 5 sz. alatt lévõ szállítási irodájában.

A közösen leegyeztetett idõpontra a szolgáltató a lim-lom mennyiségétõl és összetételétõl függõen az elszállításra konténert, a családi házas övezetbe tömörítõs hulladékszállító jármûvet biztosít. Családi házas övezetben az idei évben is kizárólag a hétvégén, szombatonként történõ lomtalanításra van lehetõség.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási szemetet, építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot (pl: hûtõszekrény, televízió), illetve veszélyes hulladékot (pl: festék, gyógyszer, vegyszer)!

A Vár u. 5 sz. alatti hulladékudvarban egész évben, továbbra is térítésmentesen adhatók le a háztartásokból származó szelektíven gyûjtött hulladékok és a lakossági veszélyes hulladékok.

A szabálytalan közterületi hulladékkihelyezést a Közterület-felügyelet munkatársai ellenõrzik és szankcionálják!
Kérjük együttmûködését környezetünk tisztaságának megóvásában!



2011-03-02 09:15:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül