Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893433    








Honlapkeszites

Müller: megkezdõdött a területrendezés (Letenye)

Egy olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy a horvát határ felé vezetõ úton a hídról már látható, hogy a beígért letenyei Müller-beruházás elsõ munkálatai március 23-án (szerdán) vagyis ma, megkezdõdtek. Nyilvánvaló volt, hogy egybõl a területre látogattunk és valóban: Halmi Béla polgármesternek a legutóbbi (március 17-i) testületi ülésen elhangzott tájékoztatásának megfelelõen az érintett területen elkezdõdtek a tereprendezési munkálatok. Vagyis: az álhírekkel ellentétben nem a környezõ településeken, hanem Letenye határában épül ki a Müller logisztikai központja.


A Müller leendõ logisztikai bázisa, ahonnan Magyarországot, Horvátországot és Szlovéniát látják majd el termékeikkel egészen pontosan a határ felé vezetõ körforgalomról lehajtva a Mura és a kavicsbányák felé vezetõ út jobb oldalán található.

A polgármester korábban adott tájékoztatása szerint a Müller elosztó bázis 150 ember felvételét tervezi, amely rendkívül jó hatással lehet Letenye és környéke munkanélküli rátájának csökkentésére, hiszen Zala megyében éppen itt; városunkban és környékén az egyik legmagasabb a munkanélküliek száma.

Forrás: www.letenyemedia.eoldal.hu



2011-03-27 18:26:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül