Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893873    








Honlapkeszites

Kulturális Alap 2011.

A pályázat célja: Nagykanizsa megyei jogú város kulturális életének támogatása. 

Pályázat tárgya: * Nagykanizsán megrendezésre kerülõ kulturális rendezvények dologi költségeinek támogatása. * A nagykanizsai mûvészeti csoportok, együttesek, magyarországi és külföldi fesztiválon való részvételének dologi költségei, valamint a cégbíróság által bejegyzett „kulturális profilú" civil szervezetek mûködési költségeinek támogatása. * Kulturális szolgáltatások és kiadványok támogatása.


A pályázók köre: * Természetes személy, nagykanizsai székhellyel bejegyzett társadalmi szervezetek, kulturális vállalkozás, mûvelõdési, oktatási és nevelési intézmény. * Megjegyzés: Jogi személyiséggel nem rendelkezõk – az elmúlt évekhez hasonlóan – csak jogi személyiséggel rendelkezõ ernyõszervezeten (lebonyolító) keresztül pályázhatnak.
A támogatás formája: * A sikeres pályázókkal az önkormányzat támogatási szerzõdést, pénzeszköz-átadási megállapodást köt. A benyújtott részletes költségvetéssel alátámasztott programhoz az önkormányzat vissza nem térítendõ támogatást nyújt. A finanszírozás módja: elõfinanszírozás
Pályázati feltételek: * Egy pályázó meghatározott számú pályázatot adhat be: intézmény, intézményegység "saját nevében" négyet, civil szervezet" saját nevében" kettõt, természetes személy egyet. * Pályázni 2012. 03. 31-ig megrendezésre kerülõ, fent meghatározott tárgyban lehet. * 30.000 Ft feletti támogatás esetén a kötelezõ önrész a pályázott összeg minimum 30 %- a, amellyel a pályázónak a támogatott összeggel együtt kell elszámolnia. * Reprezentációs és kommunikációs költségre nem használható az alap. * Pályázati cél és határidõ nem módosítható. * A támogatás összege, más civil szervezettõl rendelt szolgáltatás ellentételezésének kiegyenlítésére nem használható fel.
A pályázat benyújtása:
A pályázatokat a Polgármesteri Hivatal (Erzsébet tér 7.) portáján, illetve a város honlapjáról / www.nagykanizsa.hu / letölthetõ adatlapon egy példányban a Mûvelõdési és Sportosztályra kell benyújtani. A pályázathoz csatolni kell a közpénzekbõl nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény szerinti összeférhetetlenség, illetve érintettség fennállásáról, vagy hiányáról szóló nyilatkozatot. A pályázat beérkezésének határideje: 2011. 04. 22. (péntek) 13.00 óra.



2011-03-31 10:11:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül