Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894270    








Honlapkeszites

Pályázat az uszoda ügyvezetõi állására

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése pályázatot hirdet az önkormányzati tulajdonú Kanizsa Uszoda Szolgáltató Egyszemélyes Kft. Nagykanizsa, Csengery u. 49. ügyvezetõi tisztségének betöltésére 

Az ügyvezetõ fõ feladatai: A nagykanizsai önkormányzat tulajdonában lévõ "B" fürdõ kapacitású uszoda és strandfürdõ (Nagykanizsa, Csengery u. 49.) önálló üzemeltetése, a fürdõvezetõi feladatok ellátása, a Gt. valamint a Kft. alapszabálya által az ügyvezetõi tisztségre meghatározott feladatok ellátása.


 Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, büntetlen elõélet, fõiskolai vagy egyetemi gépészmérnök, villamosmérnök, építõmérnök, épületgépész üzemmérnök végzettség, legalább 5 év szakmai gyakorlat.
A pályázatban benyújtandó dokumentumok: a kft. vezetésére vonatkozó koncepció, a pályázó szakmai önéletrajza, a feltételként elõírt iskolai végzettséget igazoló okirat közjegyzõ által hitelesített másolata, a feltételként elõírt gyakorlat hivatalos igazolása, 3 hónapnál nem régebbi eredeti hatósági erkölcsi bizonyítvány, amely igazolást tartalmaz arra vonatkozóan is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll, a pályázó nyilatkozatait az alábbiakra vonatkozóan, hogy részérõl az ügyvezetõi tisztség betöltése a Gt. 23. §-a alapján nem kizárt, vele szemben a Gt. 25. §-a alapján összeférhetetlenségi ok nem áll fenn, a 2007. évi CLII. törvény 3. és 5. §-ai szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettséget vállalja, a pályázati anyagát az elbírálásban részt vevõk megismerhetik, a pályázati anyaga nyilvánosságra hozható-e, a pályázati eljárás során az elõkészítõ bizottsági üléseken, illetõleg a döntéshozó Közgyûlés ülésén a napirendnek a nyilvános ülésen történõ tárgyalásához hozzájárul-e.
(A pályázati határidõ leteltét követõen az erkölcsi bizonyítvány kivételével hiánypótlásnak nincs helye. Az erkölcsi bizonyítványt legkésõbb a bizottsági meghallgatáson be kell nyújtani.)
Az ügyvezetõt a Közgyûlés határozott idõre, 2011. június 1. naptól kezdõdõen 2016. május 31. napjáig tartó 5 évre választja meg azzal a feltétellel, hogy a megbízási szerzõdés megkötésétõl számított 6 hónapig a feleket kölcsönösen megilleti az indokolás nélküli rendes felmondás joga, a felmondási idõ a közlésétõl számított 4 hónap.
Az ügyvezetõi tisztség ellátása a Ptk. alapján megbízási jogviszonyban, a díjazás - a Kft. Javadalmazási Szabályzatában foglaltak figyelembevételével - megállapodás alapján történik.
A pályázat benyújtásának határideje: 2011. április 30.
A pályázat benyújtásának helye: Cseresnyés Péter polgármesternek címezve, Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.
A pályázat elbírálásának módja és határideje:
A határidõben benyújtott pályázatokat a Városfejlesztési és Üzemeltetési Bizottság a pályázók meghallgatásával véleményezi és javaslatot tesz a díjazásra. A pályázat elbírálására vonatkozó elõterjesztést az Ügyrendi, Jogi és Közrendi Bizottság is megtárgyalja. A pályázatról a Közgyûlés a bizottsági vélemények ismeretében, a pályázók meghallgatásával, várhatóan a 2011. május havi soros ülésén, legkésõbb 2011. május 31. napjáig dönt. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.
A pályázattal kapcsolatban információt ad: Cseresnyés Péter polgármester (Tel: 06-93-500-701)



2011-04-08 12:17:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül