Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949067    








Honlapkeszites

A minõsítéssel van a baj

Sajtóbeszélgetés keretein belül fejtette ki a véleményét a Zsigmondy-Széchenyi szakközépiskola Közalkalmazotti Tanácsa a Cserháti SZKI keddi tüntetésével kapcsolatban.

Mint ahogy múlt héten Dénes Sándor alpolgármester sajtótájékoztatóján elhangzott, a Cserháti iskola tüntetést szervez a Zsigmondy-Széchenyi középiskolával való, vezetõi szintû egyesítés ellen. A Zsigmondy-Széchenyi SZKI vezetõsége ezzel kapcsolatban fejezte ki véleményét, miszerint mindenkinek joga van véleményének megfogalmazására, ugyanakkor elfogadhatatlannak tartja, hogy ez a gyerekek felhasználásával történjen.


Úgy vélik, mindemellett erõsen hangulatkeltõ célzat is húzódik a demonstrálás mögött. Másfelõl azt is nehezményezi a Zsigmondy-Széchenyi, hogy úgy állítják be intézményüket, mintha az csak hátrányos helyzetû tanulók iskolája lenne, mintha szégyen lenne az intézmény tanulójának lenni. Ezek a vélemények meglehetõsen sértik az iskolát, a sajtóbeszélgetéssel pedig az volt a céljuk, hogy nyomatékosítsák: a Zsigmondy-Széchenyi is van olyan szintû intézmény, mint bármely más középiskola a városban. Egyik iskola sem jobb, mint a másik, az intézmények csupán feladatkörükben különböznek egymástól. Hozzátették: mindenkinek az az érdeke, hogy ne híresztelések, hanem szakmai kérdések döntsék el az összevonás kérdését, a Cserháti iskolában pedig nem ellenséget látnak.
Z.A.



2011-04-19 09:20:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül