Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949423    








Honlapkeszites

Új, huszonegyedik századi iroda a Vízmûnél

A Délzalai Víz-és Csatornamû Zrt. ünnepélyes keretek között nyitotta meg új ügyfélszolgálati irodáját és számítógép központját a Kisfaludy utcában.

Kassai Zoltán elnök-vezérigazgató köszöntötte a vendégeket az ünnepélyes átadáson, és elmondta, a Vízmû célja, hogy színvonalas mûködésével és magas szintû szervezeti kultúrájával pozitív képet alakítson ki önmagáról, bizalmat ébresszen a társadalomban, és megfeleljen a tulajdonosi és fogyasztói elvárásoknak. Alapelvük, hogy minõségi munka csak megfelelõ körülmények biztosítása mellett várható el, és a munkahelyükkel elégedett dolgozókkal lehet jó eredményeket elérni.


A kétszázötven négyzetméter alapterületû bõvítmény kialakítása a funkcionalitásnak minden szempontból megfelel, és az új informatikai rendszer huszonötször nagyobb tárolási kapacitással, tízszer nagyobb sebességgel rendelkezik. Mindemellett a legkorszerûbb mûszaki, hõtechnikai megoldások alkalmazásával a takarékos üzemeltetésre törekedtek. A vezérigazgató kiemelte azok neveit, akik közremûködtek a beruházás megvalósításában, és többek között megemlítette azt is, hogy képzõmûvészek, így Ambrus Márta kerámiaképei és Kotnyek István festõmûvész alkotásai teszik még hangulatosabbá az irodát. Cseresnyés Péter polgármester köszöntõjében elmondta, a Vízmû ügyfelei nem csak akkor ügyfelek, amikor fogyasztják a vizet, vagy amikor a szolgáltatás ellenértékét csekken vagy átutalással kifizetik, hanem akkor is, amikor egyéb, ügyes-bajos dolgaikkal keresik fel az irodát. - Nem mindegy, hogy ebben az esetben milyen környezetben milyen kiszolgálást kap a Vízmû ügyfele, és azt gondolom, hogy egy olyan szintû ügyfélszolgálatot épített és avatott fel a Vízmû vezetése, amely a XXI. századot idézi. Ez külcsínben is igaz, és azt hiszem, az elmúlt három-négy év is azt bizonyítja, hogy nem csak a külsõ változott a Vízmûnél, hiszen színvonalasabb lett a szolgáltatás is. Olyan technológiai, technikai fejlesztések történtek az elmúlt idõszakban, amelyik a vízellátást még biztonságosabbá tette, és bennünket igazán ez érint legjobban. – foglalta össze a polgármester.
A köszöntõk után az új, jégkocka-szerû, valóban modern ügyfélszolgálati iroda elé sétáltak a vendégek, ahol Kassai Zoltán és Cseresnyés Péter átvágták a nemzetiszínû szalagot.
Z.A.



2011-05-05 14:44:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül