Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948891    








Honlapkeszites

Guinness Rekordkísérlet a Vezetékes Vízellátás Napja alkalmából

2011. június 08. 14.00 - Helyszín: Nagykanizsa, Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont

A Magyar Víziközmû Szövetség a Vezetékes Vízellátás Napja alkalmából országos GUINNESS REKORDKÍSÉRLET-re tesz felhívást, mely az EGYSZERRE, EGYIDÕBEN CSAPVIZET FOGYASZTÓ LEGTÖBB EMBER CSÚCSÁT célozza meg.


 Az országos kezdeményezés célja, hogy a víziközmû szolgáltató cégek meglévõ, illetve leendõ fogyasztóinak (a felnövekvõ generációnak) felhívjuk a figyelmét a víz-, illetve környezettudatos magatartás fontosságára, a vezetékes ivóvíz értékének megbecsülésére, kiváló minõségére, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatására. Továbbá az összefogás erejével szeretnénk minél szélesebb körû média-megjelenést biztosítani a témának.
A rekordkísérlet a 2010. évben megkezdett Csapvíz kampány folytatása, a legkedvezõbb alkalom pedig a vezetékes ivóvíz népszerûsítésére a Vezetékes Vízellátás Napja.
Kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy a víziközmû-szolgáltató társaságok és fogyasztóik együtt, méltó módon ünnepelhessék meg a Vezetékes Vízellátás Napját. Ez a nap olyan hétköznapi ünnep, amikor az emberiség számára fontos dolgokra irányul a figyelem, jelentõsége tehát éppen az, hogy világszerte felhívja a figyelmet vízbázisaink fokozott védelmére, az ivóvíz fontosságára, különleges értékére.
Egy hosszú távon és felelõsen gondolkodó víziközmû-szolgáltató társaságnak nem csupán szolgáltatnia kell, hanem a társadalom és a környezet iránti felelõsségbõl is szigorúan részt kell vállalnia.

A GUINNESS REKORD KÍSÉRLETRE JELENTKEZNI LEHET: www.vizkincs.hu
Jelentkezés határideje: 2011. május 27.

A rekord csak az Önök aktív részvételével valósulhat meg, ezért sikeressége édekében minél nagyobb létszámú
megjelenésükre számítunk!



2011-05-11 09:16:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül